Blije Poezenpost

Bij het Haags Dierencentrum doen wij er alles aan om het verblijf van alle katten zo aangenaam mogelijk te maken en de asielkatten de optimale (medische) zorg te geven. Iedere medewerker, vrijwilliger of pleegopvangmoeder is altijd erg nieuwsgierig hoe het na de adoptie met onze tijdelijke bewoners vergaat. We delen graag de verhalen met u.

 

Gemma Glitter/Stientje geniet!

Dag allemaal,

Groetjes van Stientje (voorheen Gemma Glitter), die sinds 19 maart 2016 een heerlijke oude dag bij ons in Rijswijk heeft!

De familie van Stientje

Lees meer

Snowy, lieve, verlegen kerel...

Graag laat ik jullie weten dat het zo goed gaat met Snowy!

Snowy zat bij jullie bij de 'verlegen' katten en hij was dan ook de laatste kat die we gingen bekijken zo'n twee weken geleden. De kleine uitslover was heel verlegen, maar kwam helemaal los toen we hem lekker gingen aaien. Hij durfde zijn mandje nog niet uit, maar we waren al verliefd. Dezelfde dag nog ging hij met ons mee naar huis.

 

Lees meer

Super blij met Tony

Ja wij zijn ook super blij met hem! We worden heerlijk miauwend begroet als we thuis komen en hij maakt ons dan duidelijk (door naar zn speelkleed te gaan en te gaan liggen rollen) dat hij ook wel meteen even wil spelen en kroelen!

Lees meer

Senzi geniet met volle teugen

Hallo iedereen,

Hier een update van Senzi. Ze doet het super goed. Ze geniet met volle teugen van haar ware kattenleven!

Ze heeft vorige week in de sneeuw gelopen. Dat vond ze even wennen. Ze zit nu regelmatig naast/tegen mij aan op de bank. Ze eet snoepjes van mijn schoot en blijft ook regelmatig zitten. Hier wat foto's voor jullie.

 

Lees meer

Met geduld komt alles goed

Op 29 december 2016 heb ik Gizmo mee mogen nemen naar zijn nieuwe gouden mandje.
Het was de eerste twee weken een erg onzeker mannetje.
Helaas moest een meubel het ontgelden maar dat is goed gekomen daar kon Gizmo niks aan doen.

Lees meer

Pleun en Daan

Hallo!

Wij zouden nog een update sturen hoe het nu met onze kittens gaat. Pleun heeft haar groeiachterstand inmiddels meer dan ingehaald en groeit enorm snel! Ook Daan (broer van overleden Bram) is al bijna geen kitten meer te noemen, zo groot is hij geworden!

 

Lees meer

Ondanks dat ik wat ondeugend ben...

Daar ging ik dan, vlak voor de kerst mee met een nieuw baasje (slaaf, maar dat weet ze nog niet). Verrassend genoeg vond ik het niet zo eng als verwacht, ik geloof dat mijn bazin het spannender vond. Daarom was het fijn dat ze wat extra vrij was met de feestdagen. De eerste twee dagen heb ik een beetje mijn gemak gehouden, beetje snuffelen en fijne lig- en verstopplekken zoeken, maar begon mij al rap wat vrijer te bewegen; op ontdekkingstocht door het huis en een beetje aaien en spelen met de baas.

Lees meer

Ik heet nu Zoe

Hallo kattenverzorgers,
 
Heel erg bedankt dat jullie voor mij hebben gezorgd. Ik woon nu in Scheveningen samen met mijn grote broer Spice. Ik heb met Kerst heeeerlijk kittenvoer gegeten en lekker geslapen in mijn mandje. Het nieuwe jaar is goed begonnen voor mij en ik hoop dat ook de andere poesjes in het asiel een warm thuis vinden.
 
Heel veel poezengroetjes van Bobbi
 
PS: mijn roepnaam is nu Zoë

Lees meer

Bailey vindt spelen nu heel leuk

Beste medewerkers van het Asiel,

Twee maanden geleden heb ik Taika geadopteerd uit het asiel. In heb haar de naam Bailey gegeven (want dat klinkt wat liever). In het begin was ze erg verlegen en wilde ze nog niet knuffelen. Maar gelukkig kwam ze na een week een beetje bij en vond ze het prima om aangeraakt te worden. Het huis heeft ze vanaf dag één helemaal onderzocht en inmiddels heeft ze haar lievelingsplekjes wel gevonden. Na drie weken kreeg ze last van uitslag en was ik bang dat ze ziek was. Maar volgens de dierenarts was het stress en omdat ze zich wel heel vaak wast was de uitslag daardoor ontstaan.

 

Lees meer

Cosmo is de liefste

Hallo allemaal!

In november adopteerden wij bij jullie Floris (wij noemen hem Cosmo). Cosmo is gek op spelen en knuffelen, en is het liefst de hele dag bij je in de buurt. Wat een gezelligheid!

Maar Cosmo is vooral ook dol op eten! Alles wat in de verste verte lijkt op eten gaat eraan. Zelfs het vuilnis was niet veilig, want slimme Cosmo wist al snel hoe de vuilnisbak open gaat (zie foto, hij wacht tot we niet kijken).

 

Lees meer

Hilde is nu een vrolijke poes!

Op 4 oktober 2014 (dus iets meer dan 2 jaar geleden) gingen wij naar jullie asiel toe om een poes te vinden, die wat meer geluk in haar leven kon gebruiken. Wij kozen toen meteen voor een lieve, zwarte poes die er al relatief lang zat en nogal angstig overkwam: onze kleine Hilde. Hier volgt een korte update van haar nieuwe leven tot nu toe.

 

Lees meer

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO