Plaatsbare asielhonden

Kokkie Geadopteerd

Heeft u nog een plekje over op de bank, voor onze lieve Kokkie?

Lees meer

Mokka Nieuw

Hallo allemaal, laat ik mij even voorstellen: Ik ben Mokka

Lees meer

Loki Nieuw

Met veel plezier stellen wij jullie voor aan Loki

Lees meer

Roosje Geadopteerd

Met veel plezier stellen we bij deze Roosje aan u voor.

Lees meer

Litha Gereserveerd

Kleine dame met een groot hartje opzoek naar een warm huis!

Lees meer

Wodan en Freya Nieuw

Bent u op zoek naar twee maatjes voor het leven? Vindt u lang wandelen en op avontuur gaan net zo leuk als zij? En heeft u tijd en ruimte genoeg voor broer en zus samen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Lees meer

Snow Geadopteerd

Superlieve dame met een rugzakje... Zoek je een enorme knuffelhond, een maatje dat altijd bij je in de buurt wil zijn, dat gevoelig is en het leven SAMEN met jou wil delen dan heb je een kans. Ben je daarnaast bereid om na onze kennismaking onder begeleiding van mijn verzorgers/gedragstherapeuten samen met mij te trainen op het uitvallen naar andere viervoeters dan maak je een hele grote kans... Dankjewel alvast voor het verder lezen!

Lees meer

Sherlock Geadopteerd

Toen in augustus! deze vriendelijke grote reus als zwerver bij ons binnen werd gebracht, dachten wij dat hij wel snel weer opgehaald zou worden. Helaas bleek deze gedachte alleen hoop en meldde zich niemand voor deze knappe, 44 kilo wegende, man. Al snel hebben wij hem de naam Sherlock gegeven. Na veel pech voor Sherlock komen wij nu snel een liefdevol en geschikt thuis voor hem op het spoor. Leidt het spoor naar jou..?

Lees meer

Nemo

Energie voor 10 en wacht met smart op nieuwe eigenaren!
Een avontuur gaat het zeker worden! Met Nemo is het namelijk nooit saai. Omdat Nemo als kleine pup bij ons binnen is gekomen zal hij nog een hoop moeten leren en daar heeft hij maar al te veel zin in. Zo moet Nemo nog leren dat het in mensen happen om geweldig leuk met hen te spelen ons een beetje zeer doet. Natuurlijk werken wij hier aan met Nemo en hij probeert het ook wel te onthouden, maar soms zijn wij alsnog te onweerstaanbaar leuk (en vervolgens blauw).  Ook moet hij nog leren om alleen thuis te blijven en om zindelijk te worden. Het is daarom ook erg belangrijk dat het alleen thuis blijven heel langzaam opgebouwd gaat worden.

Lees meer