Plaatsbare asielkatten

Bonzo Nieuw

Arme Bonzo, we weten niet wat jij allemaal hebt meegemaakt, maar leuk was het niet. Je kwam onder de wonden en vlooien binnen en had weinig interesse in eten. Doodsbang was je, waar was je nu weer terecht gekomen… Nou dit keer was het goed, we waren en om je te verzorgen, je te bevrijden van de vlooien en je wonden te laten helen. Nog steeds ben je heel erg bang, maar we hebben ontdekt dat je aaien wel lekker vindt. Je geeft dan kopjes en je staart gaat omhoog.

Lees meer

Chuck Nieuw

Alweer zo'n hartendief... leuke, speelse, graag op onderzoek uitgaande kerel van vier is op zoek naar een lief kattenmens (of lieve kattenmensen) met een tuin!

Lees meer

Daks Nieuw

Daks is niet alleen een knappe jongen, maar ook nog eens een grote lieverd. Hij droomt van een mooie toekomst bij lieve mensen met een tuin... We zetten het er gelijk bij want Daks heeft het nodig om buiten te kunnen scharrelen...

Lees meer

Pieter Nieuw

Pieter, speelse kater, houdt van gezelligheid en zoekt je graag op. Af en toe pakt hij ook even zijn rust.

Lees meer

Milan Nieuw

Speelse, vrolijke kater met gebruiksaanwijzing. Milan houdt enorm van aandacht, maar wel op zijn voorwaarden. Korte aaisessies, het liefst op de kop, lees verder voor zijn hele verhaal, er is veel te vertellen over deze kanjer!

Lees meer

Meredith Nieuw

Lief, jong en speels, vol energie! Dit is in het kort Meredith! Spelen vindt ze geweldig, andere katten helemaal niet. Wil graag naar buiten en laat dat ook horen...

Lees meer

Poes Poes Nieuw

Lief dametje van 7 jaar. Een beetje verlegen van aard, is op zoek naar een rustig, stabiel thuis waar ze de tijd krijgt om lekker te wennen.

Lees meer

Lef Nieuw

Lef? Lef? Waar ben je? Drukke stuiterbal Lef is niet bij te houden met zijn razend snelle sprintjes. Van binnen naar buiten, op de hokken op de krabpaal, Lef is echt heel nieuwsgierig en is overal als eerste bij. Zijn energie is boven 'normaal' en niets in huis al veilig zijn. Een tuin waar hij zich ook in uit kan leven, is onontbeerlijk voor deze jongen.

Lees meer

Deela (Projectkat) Nieuw

Deela is een van onze 'projectkatjes'. Dat houdt in dat ze ontzettend angstig is en nog een lang traject moet gaan om het vertrouwen in mensen (weer) te winnen...

Lees meer