Doneren als bedrijf

Voor het Haags Dierencentrum is de steun van bedrijven zeer welkom. Het kan op vele manieren, er is er altijd wel een die past binnen het MVO-beleid van uw organisatie.

Financiële bijdrage

Met een financiële bijdrage zijn we enorm blij. U kunt een bedrag schenken dat voor ons vrij te besteden is voor de dieren, maar u kunt ook een specifiek project steunen. Zoals bijvoorbeeld de infrarood warmtepanelen die we heel graag in alle hondenkennels geïnstalleerd willen hebben.

Feestje?

Heeft u binnenkort een jubileum of iets anders te vieren? Overweegt u dan eens om niet groots uit te pakken, maar uw budget aan een goed doel te schenken. Axez deed het!

Kerstbonus?

Aethon Rijswijk  medewerkers doneren hun kerstbonus al twee jaar aan de asieldieren!

Helpen bij naamsbekendheid?

OranjevanLoonDrukkers steunt ons al jaren door sponsoring van posters, folders, Animail etc.

Steunen in natura

Doet u liever iets voor de dieren vanuit uw expertise? Dan vinden we dat ook geweldig.
Kwalitatief goede foto’s van onze asieldieren bijvoorbeeld, zijn altijd welkom om te gebruiken voor onze website en social media.

Vrijwilligers

In het kader van het MVO-beleid hebben medewerkers van Exact, het Ministerie van Justitie en Veiligheid en het UWV al een aantal keren vrijwillig de handen uit de mouwen gestoken. Het betreft schilder- en opruimklussen, want direct contact met de asieldieren kunnen we helaas niet bieden.

Kledinginzameling

Wellicht is het een idee om een keer een inzamelingsactie te houden voor gedragen, maar nog wel bruikbare kleding en schoenen. Wij krijgen hiervoor een financiële vergoeding die naar de asieldieren gaat.

Collectebus op het bedrijf of in de winkel

Hoe makkelijk kan het zijn? We komen deze brengen en ruilen ‘m graag weer om!

Benefiet

Hoe cool is het om samen met de medewerkers een feest, diner, uitje of iets sportiefs te organiseren en dit aan het welzijn van de asieldieren te koppelen?Voor alle acties geldt dat wij er heel blij mee zijn en dat we graag met u in gesprek gaan m.b.t. de uitvoering. Neem contact op met kantoor@haagsdierencentrum.nl of bel 070-7470100, Inge Vercauteren.