Help mee

Donateurs en sponsors, we kunnen niet zonder

Het Haags Dierencentrum staat garant voor een verantwoorde opvang, medische zorg en herplaatsing van de thuisloze honden en katten uit Den Haag. Het zijn er zo’n 1700 per jaar. De kosten van de dagelijkse verzorging, maar ook die van de noodzakelijke medische behandelingen en medicatie zijn hoog.

Wij ontvangen van de gemeente Den Haag een vergoeding voor de eerste twee weken van het verblijf van een hond of kat. Voor de daarop volgende weken/maanden zijn we zelf verantwoordelijk. Een deel van onze inkomsten halen we uit de opbrengst van het pension en de adoptievergoedingen. Daarnaast organiseren wij allerlei acties en evenementen zoals de Open Dag, een Benefietavond, een jaarlijkse (online) collecte etc.

De financiële steun van donateurs en sponsoren is echter van essentieel belang voor het voortbestaan van ons asiel.

Word donateur

Stel je eens voor dat er geen opvang zou zijn voor zwerfhonden en -katten in Den Haag. Gemiddeld zo’n 1.700 dieren per jaar zouden op straat moeten leven, ongecastreerd en niet gesteriliseerd. Zielig voor de dieren en slecht voor onze gezondheid.

We raden een andere relevante pagina aan xxxnxx.org.

Gelukkig kunnen wij ze opvang en (medische) verzorging bieden. Of hulp bij eventuele gedragsproblemen, zodat elk dier weer zicht heeft op een betere toekomst.

Wij hebben jouw hulp daarbij echt hard nodig! Staat je achter ons werk, steun ons, met een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage.

 

‘Al jarenlang ben ik donateur van het Haags Dierencentrum. De mensen daar werken met hart en ziel voor de dieren. Het is fijn om te zien op social media dat er weer dieren een thuis hebben gekregen. Daar wil ik graag aan mee helpen’.

Trudy, Den Haag

Draag bij aan een kattenverblijf of een hondenkennel

Spreekt het 1 op 1 doneren je meer aan? Maak je dan hard voor een kattenhokje of hondenkennel.

Je helpt mee aan de tijdelijke huisvesting van de dieren. We noemen dit het Dierencentrum Adoptie Plan en het biedt een aantal mogelijkheden voor een vastgesteld bedrag per jaar. Leg je dit voor minimaal 5 jaar vast dan kun je profiteren van belastingvoordeel. En als je wil komt je naam op het bord bij de kennel of de kattenkamer te staan!

Meedoen? Meld je hier aan!

‘Zelf kan ik helaas geen huisdier hebben. Ben voor m’n werk teveel en te vaak van huis. Anders had ik er zeker een uit het Haags Dierencentrum. Nu sponsor ik voor 250 euro per jaar een kattenhok. Eigenlijk bied ik nu heel veel katjes onderdak en dat maakt me blij. Natuurlijk hoop ik dat alle katten die in ‘mijn’ hokje logeren, gauw een fijn thuis vinden.’

Jan, Lekkerkerk

Organiseer een inzamelingsactie

Heb je er wel eens aan gedacht om zelf een actie te houden voor de asieldieren? Bijvoorbeeld door een bijdrage te vragen in plaats van een kado voor je verjaardag, huwelijk of jubileum.

Een zelfgemaakt schilderij of zelfgebakken taarten te verkopen. Of door simpelweg een collectebus bij je bedrijf neer te zetten.

Een inzamelactie houden voor dekens of kattenspeeltjes, krabpalen of lekkers voor de honden is leuk om te doen en nog leuker voor onze dieren om te krijgen!

Op de foto het resultaat van de inzamelingsactie van de families Elshove, Bleeker van Aalst, de Bruijn en van Kordenoordt.