Doneer

 

Het Haags Dierencentrum krijgt zo’n 1.200 katten en honden per jaar binnen. Ze worden als zwerfdier bij ons gebracht door de Dierenambulance. Ook mensen die niet meer voor hun hond of kat kunnen zorgen, doen een beroep op ons.

Gelukkig kunnen wij opvang bieden en de (medische) verzorging geven die de dieren nodig hebben. In onze interne dierenkliniek worden ze geënt, gechipt, gecastreerd en gesteriliseerd. Ook noodzakelijke operaties worden door het team van de kliniek uitgevoerd, voor hele specialistische ingrepen vragen hulp van een externe specialist.

Ook met eventuele gedragsproblemen gaan we aan de slag, want ieder dier heeft recht op een fijn leven bij een nieuwe eigenaar. Dat is waar we voor gaan met ons team van zeer betrokken medewerkers en vrijwilligers.

Het verblijf en de (medische) verzorging van de asieldieren brengen hoge kosten met zich mee. De bijdragen van donateurs en sponsors zijn daarom van essentieel belang voor ons voortbestaan. Wij kunnen niet zonder uw hulp.

Op het formulier hiernaast kunt u uw voorkeur aangeven, doneert u het liefst voor verzorging, voer, medische kosten of verwarming/energie.

Steun ons met een eenmalige of structurele bijdrage.

Dank u wel!