Kat adopteren?

I.v.m. het Corona virus en alle maatregelen die we moeten treffen ter bescherming van onze bezoekers en onszelf en om verspreiding van het virus te voorkomen, verloopt de adoptieprocedure helaas trager dan voorheen:

 • Prioriteit is het verzorgen van de dieren, voeren, naar de kliniek brengen, medicijnen geven etc.
 • We lezen en beantwoorden alle mail, dat kan echter even duren, er is een achterstand.
 • We kunnen alleen in de middaguren afspraken maken  (12.30-15.30) ’s ochtends zijn we bezig met de voeren en schoonmaken en na 15.30 met voeren en afsluiten voor de avond en nacht
 • We kunnen niet teveel afspraken tegelijk maken want dan zijn er teveel mensen in hal c.q. kattenkamers

We vertrouwen op je begrip hiervoor!

 

 

 

 • Heb je of heeft iemand uit jouw huishouden verkoudheidsklachten (hoesten, niezen, verkoudheidsklachten, geen smaak hebben, hoofdpijn, benauwdheid, luchtwegklachten en/of koorts), dan kun je geen afspraak maken.
 • Heb je of heeft iemand uit jouw huishouden verkoudheidsklachten (hoesten, niezen, verkoudheidsklachten, geen smaak hebben, hoofdpijn, benauwdheid, luchtwegklachten en/of koorts), voorafgaand aan de afspraak dan kan de afspraak niet doorgaan.
 • We schudden geen handen en houden nog zoveel mogelijk 1,5 m afstand van elkaar.
 • Als je een afspraak hebt, kom dan op tijd.
 • Alleen pinbetaling mogelijk

Wat leuk dat je er over denkt om een asielkat adopteren! Zo krijgt een dier dat bij ons verblijft weer een fijn leven. Veel dierenliefhebbers gingen je voor, hun stories lees je onder ‘Succesverhalen’.

Kijk hier voor de asielkatten die naar huis mogen.

Open afspraken

Zie je een kat op onze website die je graag een thuis wil bieden, vul dan dit formulier compleet in en we nemen contact met je op voor een afspraak.

De afspraken voor het bezoeken van de katten worden gemaakt in de middag (tussen 12.30-15.30 uur). Er worden opeenvolgend met meerdere mensen afspraken gemaakt, dus het kan zijn dat de kat waarin je interesse had net met diegene voor jou naar huis is gegaan. Daarom is het ook fijn om te weten wat je precies zoekt, zodat wij eventueel een ander katje voor kunnen stellen.

Met ‘Open afspraken’ bedoelen we dus dat je tijdens je afspraak naar de aanwezige plaatsbare katten kunt kijken. (Al deze katten staan op de website.) Niet dat je zoals voorheen gewoon binnen kon wandelen. Om het zo te regelen – binnen de voorschriften van het RIVM – hopen we de procedure weer iets te versnellen. Fijn voor de katten, voor jou en ons!

Belangrijk

Tijdens het verblijf komen wij veel over een dier te weten.  We kennen de specifieke behoeften en  bekijken samen met jou of het nieuwe thuis daaraan voldoet. Hebben we gezien dat een kat veel uitdaging nodig heeft, zullen we deze niet bij iemand die in een flat woont plaatsen, maar bij iemand met een tuin waar hij lekker kan scharrelen. Een katje dat bang van aard is word niet geplaatst in een gezin met jonge kinderen, maar in een wat rustiger omgeving waar misschien al een sociale kat woont.

We zijn altijd op zoek naar de perfecte match. En als we die hebben gevonden, dan mag je nieuwe huisgenoot meteen met je mee!

 

Wij vragen:

 • Een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart)
 • Alleen pinbetaling mogelijk.

Tarieven

De adoptiekosten voor een kat zijn € 130,00, de adoptiekosten voor een kitten < 6 maanden zijn € 140,00.

Plaatsingsvoorwaarden

Bekijk ook even onze plaatsingsvoorwaarden