Kat adopteren?

Ter info:

  • Prioriteit is het verzorgen van de dieren, voeren, naar de kliniek brengen, medicijnen geven etc.
  • We lezen en beantwoorden alle mail, dat kan echter even duren.
  • We kunnen alleen in de middaguren afspraken maken  (12.30-15.30) ’s ochtends zijn we bezig met de voeren en schoonmaken en na 15.30 met voeren en afsluiten voor de avond en nacht

We vertrouwen op je begrip hiervoor!

Wat leuk dat je er over denkt om een asielkat adopteren! Zo krijgt een dier dat bij ons verblijft weer een fijn leven. Veel dierenliefhebbers gingen je voor, hun stories lees je onder ‘Succesverhalen’.

Kijk hier voor de asielkatten die naar huis mogen.

Open afspraken

Zie je een kat op onze website die je graag een thuis wil bieden, vul dan dit formulier compleet in en we nemen contact met je op voor een afspraak.

De afspraken voor het bezoeken van de katten worden gemaakt in de middag (tussen 12.30-15.30 uur). Er worden opeenvolgend met meerdere mensen afspraken gemaakt, dus het kan zijn dat de kat waarin je interesse had net met diegene voor jou naar huis is gegaan. Daarom is het ook fijn om te weten wat je precies zoekt, zodat wij eventueel een ander katje voor kunnen stellen.

Met ‘Open afspraken’ bedoelen we dus dat je tijdens je afspraak naar de aanwezige plaatsbare katten kunt kijken. (Al deze katten staan op de website.)

Belangrijk

Tijdens het verblijf komen wij veel over een dier te weten.  We kennen de specifieke behoeften en  bekijken samen met jou of het nieuwe thuis daaraan voldoet. Hebben we gezien dat een kat veel uitdaging nodig heeft, zullen we deze niet bij iemand die in een flat woont plaatsen, maar bij iemand met een tuin waar hij lekker kan scharrelen. Een katje dat bang van aard is wordt niet geplaatst in een gezin met jonge kinderen, maar in een wat rustiger omgeving waar misschien al een sociale kat woont.

We zijn altijd op zoek naar de perfecte match. En als we die samen met jou hebben gevonden, dan mag je nieuwe huisgenoot meteen met je mee!

De katten op de foto’s vonden al een nieuw thuis 🙂

Wij vragen:

  • Een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart)
  • Alleen pinbetaling mogelijk
  • Kom op tijd op je afspraak en laat tijdig weten als je verhinderd bent

Tarieven

De adoptiekosten voor een kat zijn € 160,00, de adoptiekosten voor een kitten < 6 maanden zijn € 175,00.

Plaatsingsvoorwaarden

Bekijk ook even onze plaatsingsvoorwaarden