16/04/2024

KLAAS EN RUFUS

< Terug naar overzicht

Hi allemaal,

Hierbij een update van Klaas en Rufus,

Wat ben ik blij met deze twee ontzettend lieve katten. Ze wonen bij me sinds begin januari en zijn ontpopt tot twee hele verschillende lieve en speelse broertjes. Klaas (de schuwste) is enorm bijgetrokken en is de aanstichter van bijna elk speelkwartiertje.

Ze waren binnen een maand wel gewend en doen alles heel goed, dus dank voor de goede opvoeding van deze boys! Rufus mocht ik al vanaf het begin aaien, Klaas kon het eerst alleen aan als hij niet naar mijn hand keek en zo zijn we steeds een klein stapje voor en achteruit gegaan. Nu werpt hij zich met zijn buik omhoog op mn voeten en mag ik hem overal aaien, dus dat zit wel snor.

Jullie noemden ze een project en dat raakte me, maar het zijn super lieve katten en ik ben blij dat ik deze heb gekozen! Het geeft mij een goed gevoel dat ze zichtbaar blij zijn met mij als hun kattenmoeder. Ze zijn heel lief met elkaar en spelen veel samen. Inmiddels zie ik wel twee heel verschillende katten met hun eigen karakter maar soms zijn ze ook identiek. 4 april hebben we hun 1e verjaardag gevierd met slingers en katten snoep!

Veel dank voor de goede en langdurige zorgen voor deze jongens, ik ben heel blij met ze!

Ik hoop dat hun zusjes inmiddels ook een fijn thuis hebben gevonden. 😻