Gerust op vakantie

BELANGRIJK:

Om het verblijf ook in deze Corona tijden zo fijn en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal extra maatregelen getroffen waarvan we u op de hoogte willen stellen.

 • Betaling: Om het proces zo contactloos mogelijk te maken vragen wij u het totale pensionbedrag vooraf te betalen. U ontvangt van ons vooraf een factuur met het (resterende) te betalen bedrag.
 • Vaccinatieboekje: U bent gewend om het vaccinatieboekje bij ons achter te laten. In dit geval willen we u vragen om een foto/kopie van het vaccinatieboekje te maken waarop het chipnummer en de recente vaccinaties duidelijk zichtbaar zijn. Dit kunt u minimaal 1 dag van te voren mailen naar: info@haagsdierencentrum.nl  (het vaccinatieboekje hoeft u niet mee te nemen bij het brengen van uw dier).
 • Brengen en halen: Dit kan alleen op afspraak. Een medewerker van de receptie neemt contact met u op voor het maken van een concrete afspraak.
 • Eigen spullen: Waar we dat normaal juist stimuleren kunnen we het nu helaas niet toestaan om eigen mandje/dekentje/bedje/speeltjes mee te geven. Met uitzondering van medisch voer en/of medicatie.
 • Wij nemen de richtlijnen van het RIVM in acht:
  • Heeft u – of iemand uit uw huishouden –  verkoudheidsklachten (hoesten, niezen, verkoudheidsklachten, geen smaak hebben, hoofdpijn, benauwdheid, luchtwegklachten en/of koorts), dan kunt u geen afspraak maken. We raden u aan om uw dier door iemand anders te laten brengen.
  • We schudden geen handen en houden 1,5 m afstand van elkaar.
  • Een mondkapje is verplicht op plekken waar geen 1 1/2 meter afstand bewaard kan blijven.
 • Als u een afspraak heeft, kom dan op tijd.

Pension

Als u op vakantie gaat en u heeft geen vakantie oppas aan huis voor uw viervoeter, dan kunt u hem ook bij ons laten logeren. De pension opbrengsten komen ten goede aan de asiel dieren.

Uw hond of kat wordt verzorgd door vaste gediplomeerde dierverzorgers met kennis van gedrag en ziektes. Mensen die houden van honden en katten en die jarenlange ervaring hebben met het verzorgen van dieren in een pension. Ook fijn om te weten is dat onze dierenarts van maandag t/m vrijdag medische zorg kan verlenen tijdens de logeerpartij indien dit nodig blijkt te zijn.

 

Verblijf

Wilt u eerst de verblijven zien waar uw huisdier tijdens uw vakantie zal logeren? U bent van harte welkom voor meer informatie en een rondleiding in ons pension.Wij vertellen u graag meer over het verblijf van uw hond en/of kat in ons pension, de voorwaarden en de benodigde inentingen. U kunt ook gelijk het verblijf van uw dier(en) reserveren.

Wist u dat wij ook een dagopvang voor honden hebben waar uw hond kan spelen en ravotten met zijn soortgenoten? Hier kunt u van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.30 terecht.

 

Reserveren

Wilt u een pensionreservering maken? Dat kan via het reserveringsformulier op onze website. U dient voor elk dier apart een formulier in te vullen.

Na ontvangst van uw ingevulde reserveringsformulier sturen wij altijd een ontvangstbevestiging. Dit is nog geen bevestiging van de reservering! Mocht u binnen 24 uur nog geen ontvangstbevestiging ontvangen hebben, neemt u dan contact op met receptie@haagsdierencentrum.nl