14/03/2024

SIR HENRY IS THUIS

< Terug naar overzicht

Beste mensen van het Haags dierencentrum,

Bij deze een update over Sir Henry. Hij is inmiddels ruim drie weken bij ons en we kunnen niet meer zonder hem! Hij loopt vanaf de eerste week door het huis alsof hij hier al jaren woont en hij wist (gelukkig!) vanaf dag 1 zijn bak, waterfonteintje en voerbak goed te vinden.

Wij vinden het ons moeilijk voor te stellen dat Henry ooit bang was van mensen. Hij komt dagelijks op schoot liggen (na eerst uitgebreid kneden), laat zich aaien en oppakken en loopt gezellig met je mee (en voor je voeten) door het hele huis. Een paar keer per dag vindt hij het leuk om uitgebreid te spelen. Voorkeursspelletjes zijn verstoppertje en heel hard door de gang achter een balletje aan rennen.

 

Henry vindt het krijgen van bezoek (verrassend genoeg!) ook leuk! We hebben nu een paar keer een vol huis gehad en hij komt er dan gezellig een tijdje bij liggen en vindt het leuk om aandacht te krijgen en te spelen. Hij checkt dan wel regelmatig waar wij zijn. Als hij het zat is verhuist hij naar zijn vaste plekje op een van de stoelen onder de eettafel of een ander rustig plekje.

Verder merken we dat hij aan ons ritme begint te wennen. Hij weet precies wanneer hij ’s ochtends en ’s avonds eten krijgt en scharrelt dan vaak een halfuurtje daarvoor al om je voeten heen. ’s Ochtends maakt hij ons daarmee nog wel eens iets te vroeg wakker, maar we zijn zo gek op hem dat we het maar voor lief nemen;)!

Al met al gaat het dus gewoon supergoed en zijn we hartstikke blij met ons harige jongen. Heel erg bedankt ook dat jullie al die tijd zo goed voor hem gezorgd hebben!