20/09/2022

KOM JE ONS TEAM VERSTERKEN

< Terug naar nieuws

Enthousiaste dierverzorger (kat)

Taakomschrijving

Voor ons team van de kattenafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste en getalenteerde dierverzorger die stevig in zijn/haar schoenen staat. In deze veelzijdige en boeiende functie – binnen het oudste en (bijna) grootste asiel van Nederland – ben jij verantwoordelijk voor de algehele dagelijkse verzorging van onze katten en kittens. Tijdens de verzorging ben je in staat om medische afwijkingen te signaleren en hier actie op te ondernemen in overleg met onze dierenartsen. Jij wordt blij van het op persoonlijke, professionele wijze informeren en adviseren van de klant over onze kat(ten). De functie is voor 36 uur per week. Je werkt samen met collega’s in een vast rooster van maandag t/m zondag. Werktijden 08.00 tot 17.00 uur.

Heb jij…

  • minimaal een afgeronde MBO-opleiding op het gebied van dierverzorging/para-veterinair?
  • kennis van en affiniteit met het asielwezen (bijv. als vrijwilliger, stage)?
  • zin om je handen flink uit de mouwen te steken?
  • goede communicatieve- en sociale vaardigheden, ben je een kei in de omgang met klanten?
  • het in je om zelfstandig maar ook in teamverband te kunnen werken?
  • up-to-date digitale kennis (Docasoft, Word, Outlook, etc.)?
  • woon je niet in Den Haag maar beschik je wel over een rijbewijs en auto?

Wat wij jou bieden

Een super uitdagende baan waarin je een belangrijke link bent tussen de katten/kittens, klanten en je collega’s. Je maakt deel uit van het oudste en grootste asiel van Nederland waar we jaarlijks 1.700 zwerfhonden en katten opvangen, waar alle collega’s goed opgeleid zijn, waar we werken met een groot aantal vrijwilligers, waar we een volledig ingerichte interne kliniek hebben met twee dierenartsen en waar we professionele pensionfaciliteiten hebben voor zowel honden als katten.
Het salaris is minimaal € 1.756,20 per maand o.b.v. een 36 uur per week. Onder de algemene voorwaarden valt een reiskostenvergoeding.

Heb je interesse?

We horen graag van je! Mail je motivatiebrief en CV naar mirjamsmit@haagsdierencentrum.nl,

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.