20/09/2022

ACTIE VOOR HET HDC

< Terug naar nieuws

Het Haags Dierencentrum is opgericht in 1877 en is daarmee het oudste en een van de grootste dierenopvangcentra in Nederland. Per jaar vangen ze zo’n 1.700 zwerfkatten en -honden op. Tijdens het verblijf in het asiel krijgen de dieren vanuit de interne dierenkliniek alle verzorging de ze nodig hebben. Het Haags Dierencentrum kan daarbij hulp goed gebruiken. Reden voor De Scheveninger en de diverse dierenwinkels in het stadsdeel Scheveningen om een inzamelingsactie te organiseren.

Het Haags Dierencentrum heeft behoefte aan blikvoer voor kittens en honden, Frolic voor honden, (fleece)dekens en dekbedhoezen. Tot en met dinsdag 4 oktober kan iedereen de spullen kopen en/of inleveren bij verschillende dierenwinkels en het kantoor van De Scheveninger.

Doet u mee? Tot en met dinsdag 4 oktober kunt u uw oude (fleece)dekens en dekbedhoezen afgeven bij, of blikvoer voor kittens en honden en Frolic voor honden kopen bij één van de navolgende dierenwinkels: Vera’s Dierenshop, Tesselseplein 31; De Dierenboetiek Reinken, Reinkenstraat 16; Dierenspeciaalzaak HeReBa, Stevinstraat 135; Dierenwinkel René van der Westen, Frederik Hendriklaan 173. Of bij het kantoor van De Scheveninger, Keizerstraat 40.