Nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!
En volg ons ook op Facebook en Instagram…

08/05/2024

VACATURE COORDINATOR VRIJWILLIGERS

Weet jij mensen met enthousiasme en humor te motiveren?
Vind je het leuk om mensen écht te leren kennen, in te zetten op hun vaardigheden en te verbinden?
Dan ben jij de coördinator vrijwilligers die we zoeken bij het Haags Dierencentrum.

Lees snel alle ins en outs en reageer!

Lees meer
29/04/2024

DUURZAME DROOM WORDT WERKELIJKHEID

Dankzij de Droomcheque van stichting DierenLot start het Haags Dierencentrum met de verduurzaming van het gebouw! Tijdens de Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening van Stichting DierenLot op 26 april heeft het Haags Dierencentrum een droomcheque van maar liefst €127.000,- ontvangen voor de verduur-
zaming van haar gebouw. Het Dierencentrum gaat per direct zonne-
panelen en infraroodverwarming plaatsen!

Lees meer
27/02/2024

BEZOEK WETHOUDER DIERENWELZIJN

Wethouder Robert Barker #dierenwelzijn krijgt tijdens zijn bezoek te zien waar het Haags Dierencentrum voor staat. Een rondleiding langs de afdelingen hond, kat, pension en natuurlijk onze eigen dierenkliniek. Per jaar worden er gemiddeld zo'n 1200 honden en katten opgevangen. Steeds vaker komen er dieren binnen met medische problemen waarvoor behandeling nodig is. Medicatie, dieetvoer maar ook een operatie kan noodzakelijk zijn.

Lees meer
19/02/2024

VACATURE HONDENVERZORGER

Onze honden zijn voor hun dagelijkse verzorging, maar ook voor aandacht, eventuele gedragstherapie en 100% inzet afhankelijk van de verzorgers. Bijgestaan door trouwe en nieuwe vrijwilligers. Heb jij minimaal een afgeronde MBO-opleiding op het gebied van dierverzorging/para-veterinair? Kennis van en affiniteit met het asielwezen (bijv. als vrijwilliger, stage)? En wil je ervoor gaan om het de honden zoveel als mogelijk naar de zin te maken tijdens hun verblijf, lees dan verder en reageer.

Lees meer
29/10/2023

WORD VRIJWILLIGER OP ‘HOND’ OF ‘KAT’

We kunnen nog veel meer helpende handen gebruiken bij de schoonmaak van de kattenkamers en de hondenkennels en de verzorging van onze asieldieren. Ben je dol op honden of katten, weet je van aanpakken en ben je tenminste 1 ochtend per week beschikbaar, dan is dit je kans.
Graag vertellen we je meer over het vrijwilligerswerk bij het Haags Dierencentrum op de eerstvolgende informatiebijeenkomst op zaterdag 11 november.

Lees meer
23/10/2023

HDC GENOMINEERD VOOR 2023!!

Kanshebbers prijs Haagse Vrijwilligersorganisatie 2023
Voor de prijs voor de Haagse Vrijwilligersorganisatie 2023 maken 25 organisaties kans op de 1e of 2e prijs. Als ze winnen, krijgen ze van de gemeente een geldbedrag. Dat bedrag kunnen ze gebruiken voor hun vrijwilligers. Bijvoorbeeld voor nieuwe kleding, een uitje of een cursus. De organisaties die kans maken op de prijs voor de Haagse Vrijwilligersorganisatie 2023 zijn:

Lees meer
23/10/2023

ACTIE DE SCHEVENINGER, MEGA SUCCES

De inzamelingsactie van De Scheveninger was dit jaar een mega succes, we hebben het al een keer gepost, maar verleden week werd er voor de vierde keer een auto vol bezorgd, hierbij wat foto's. Dankjewel allemaal, iedereen die zich heeft ingezet, gedoneerd, fantastisch❤❤❤

Lees meer
02/10/2023

KOM HELPEN OP DE KATTENAFDELING

We kunnen veel helpende handen gebruiken bij de schoonmaak van de kamers en de verzorging van onze asielkatten. Ben je dol op katten, weet je van aanpakken en ben je tenminste 1 ochtend per week beschikbaar, dan is dit je kans.
Graag vertellen we je meer over het vrijwilligerswerk bij het Haags Dierencentrum op de eerstvolgende informatiebijeenkomst.

Lees meer
21/09/2023

ACTIE DE SCHEVENINGER

Ook dit jaar organiseert De Scheveninger voor Dierendag op 4 oktober, samen met een aantal dierenwinkels, een inzamelingsactie voor het Haags Dierencentrum. Doe je mee?

Lees meer