Nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!
En volg ons ook op Facebook en Instagram…

21/04/2021

PASHA’S RUGZAK… EN NU

Soms kan een hond lang bij ons logeren. Het wil niet altijd zeggen dat er niet gereageerd wordt, maar dan is de juiste match nog niet gevonden. En daar gaan we voor. Dit om te voorkomen dat de plaatsing een teleurstelling wordt en de hond weer terug moet naar het asiel. Lees het verhaal van Pasha, hij vond na 4 jaar zijn forever home... kon door veel liefde, een hondencursus en goede begeleiding zijn rugzak eindelijk leeg maken!

Lees meer
21/04/2021

KLAAR VOOR EEN WARME ZOMER!

YEAHHH… vandaag zijn ze gemonteerd. De mooie zandkleurige schaduwdoeken op alle hondenpatio’s.
Omdat de zomers steeds warmer lijken te worden vonden we het echt nodig om meer schaduw te creëren op de patio’s.
Mede dankzij jullie donaties en sponsoring van https://www.zonz.nl/
zijn de schaduwrijke patio’s eindelijk een feit!
Hartelijk bedankt voor jullie steun!

Lees meer
03/03/2021

DIERVERZORGER HONDENAFDELING

Voor onze asielhonden (en -katten) willen wij het beste. Natuurlijk het dagelijks geven van de (medische) verzorging, zoveel mogelijk aandacht en het omzetten van eventueel ongewenst gedrag naar gewenst gedrag. Uiteraard volgens een diervriendelijke methode. Alles is erop gericht om de hond (kat) weer een kans te geven op een fijne toekomst bij een nieuwe eigenaar.

Lees meer
13/02/2021

VALENTIJNSDAG 2021

Heb je ze gezien al onze lieve Valentijntjes op facebook de afgelopen week? Vandaag zetten we Thaigo weer in de spotlights, onze knappe vent, die als allereerste een fijn thuis verdient. Heb je meer dan voldoende tijd om deze kanjer de aandacht te geven die hij nodig heeft?

Lees meer
04/02/2021

DIERVERZORGER HOND

DEZE VACATURE IS GESLOTEN

Op onze hondenafdeling kunnen ze wel een handje gebruiken. Wil jij de hele dag met hart en ziel met honden in de weer zijn in een superfijn team, lees dan verder...

Lees meer
28/12/2020

ANIMAIL DECEMBER

Alles lezen over onze asieldieren? De Animail december is uit! Lees het verhaal van lieve Jacky die een thuis vond, Jazz die na een lange periode in het asiel zijn gouden mandje vond, blije verhalen van geplaatste honden en katten. Zes jaar samen vrijwilliger...

Lees meer
26/12/2020

FIJNE FEESTDAGEN

Heel hartelijk bedankt voor alle steun (in welke vorm dan ook), het heeft ons enorm geholpen om dit roerige jaar door te komen en goed te kunnen zorgen voor onze asielkatten en -honden. Heel veel dank ook aan onze vrijwilligers waar we op kunnen rekenen en die ook met de kerstdagen klaar staan. Merry XMas voor jullie allemaal!

Lees meer
23/12/2020

SOCIAAL MEDISCH FONDS

Rond de kerstdagen valt bij al onze relaties een brief op de mat met een verzoek om een bijdrage voor het Sociaal Medisch Fonds van het Haags Dierencentrum... lees verder waarom dit zo hard nodig is.

Lees meer
18/12/2020

DRIE VACATURES BIJ HET HDC

Wil je ook elke dag bezig zijn met asielhonden en -katten? Ze verzorgen, zoveel mogelijk aandacht geven en je ervoor inzetten dat ze zo snel mogelijk naar een nieuw thuis kunnen? Misschien is een van de volgende vacatures dan iets voor jou!

Lees meer