Nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!
En volg ons ook op Facebook en Instagram…

19/02/2024

VACATURE HONDENVERZORGER

Onze honden zijn voor hun dagelijkse verzorging, maar ook voor aandacht, eventuele gedragstherapie en 100% inzet afhankelijk van de verzorgers. Bijgestaan door trouwe en nieuwe vrijwilligers. Heb jij minimaal een afgeronde MBO-opleiding op het gebied van dierverzorging/para-veterinair? Kennis van en affiniteit met het asielwezen (bijv. als vrijwilliger, stage)? En wil je ervoor gaan om het de honden zoveel als mogelijk naar de zin te maken tijdens hun verblijf, lees dan verder en reageer.

Lees meer
29/10/2023

WORD VRIJWILLIGER OP ‘HOND’ OF ‘KAT’

We kunnen nog veel meer helpende handen gebruiken bij de schoonmaak van de kattenkamers en de hondenkennels en de verzorging van onze asieldieren. Ben je dol op honden of katten, weet je van aanpakken en ben je tenminste 1 ochtend per week beschikbaar, dan is dit je kans.
Graag vertellen we je meer over het vrijwilligerswerk bij het Haags Dierencentrum op de eerstvolgende informatiebijeenkomst op zaterdag 11 november.

Lees meer
23/10/2023

HDC GENOMINEERD VOOR 2023!!

Kanshebbers prijs Haagse Vrijwilligersorganisatie 2023
Voor de prijs voor de Haagse Vrijwilligersorganisatie 2023 maken 25 organisaties kans op de 1e of 2e prijs. Als ze winnen, krijgen ze van de gemeente een geldbedrag. Dat bedrag kunnen ze gebruiken voor hun vrijwilligers. Bijvoorbeeld voor nieuwe kleding, een uitje of een cursus. De organisaties die kans maken op de prijs voor de Haagse Vrijwilligersorganisatie 2023 zijn:

Lees meer
23/10/2023

ACTIE DE SCHEVENINGER, MEGA SUCCES

De inzamelingsactie van De Scheveninger was dit jaar een mega succes, we hebben het al een keer gepost, maar verleden week werd er voor de vierde keer een auto vol bezorgd, hierbij wat foto's. Dankjewel allemaal, iedereen die zich heeft ingezet, gedoneerd, fantastisch❤❤❤

Lees meer
02/10/2023

KOM HELPEN OP DE KATTENAFDELING

We kunnen veel helpende handen gebruiken bij de schoonmaak van de kamers en de verzorging van onze asielkatten. Ben je dol op katten, weet je van aanpakken en ben je tenminste 1 ochtend per week beschikbaar, dan is dit je kans.
Graag vertellen we je meer over het vrijwilligerswerk bij het Haags Dierencentrum op de eerstvolgende informatiebijeenkomst.

Lees meer
21/09/2023

ACTIE DE SCHEVENINGER

Ook dit jaar organiseert De Scheveninger voor Dierendag op 4 oktober, samen met een aantal dierenwinkels, een inzamelingsactie voor het Haags Dierencentrum. Doe je mee?

Lees meer
24/08/2023

LOZERLAAN AFGESLOTEN

Van zondagavond 3 tot en met vrijdag 15 september sluit gemeente Den Haag de route over de Lozerlaan af. Om langdurige overlast te voorkomen voert de gemeente de werkzaamheden in een korte periode uit. De werktijden zijn overdag en soms ook in de nacht. Voetgangers, (brom)fietsers, openbaar vervoer en autoverkeer worden omgeleid.

Lees meer
03/07/2023

HANDDOEKEN… GRAAG!!!

Het is weer zover, we zijn door de handdoeken heen. Mocht je denken dat we ze eten, nee hoor. Maar als er giardia (dat is die hardnekkige darmparasiet) heerst op een kattenkamer, dan moeten we uit voorzorg om deze nare parasiet niet verder te verspreiden alle gebruikte kleedjes en handdoeken op die kamer weg goolen. Dus zijn handdoeken nu weer zeer welkom. Dekbedden, dekbedovertrekken, fleecekleedjes en dekens ook!

Lees meer
09/06/2023

WORD VRIJWILLIGER OP ‘HOND’

Ben je stapeldol op honden en wil je ook graag iets voor ze betekenen?
We kunnen veel helpende handen gebruiken bij de schoonmaak en de verzorging van onze asielhonden.

Graag vertellen we je meer over het vrijwilligerswerk bij het Haags Dierencentrum op de eerstvolgende informatiebijeenkomst op zaterdag 24 juni a.s..
Lees verder om je aan te melden, hopelijk zien we je die zaterdag!

Lees meer