09/05/2020

Gezocht: Dierverzorger kat

< Terug naar nieuws

Deze vacature is vervuld

We zoeken JOU…! Enthousiaste en getalenteerde dierverzorger (kat)

Taakomschrijving
Voor ons team van de kattenafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste en getalenteerde dierverzorger die stevig in zijn/haar schoenen staat. In deze veelzijdige en boeiende functie – binnen het oudste en (bijna) grootste asiel van Nederland – ben jij verantwoordelijk voor de algehele dagelijkse verzorging van onze katten en kittens.Tijdens de verzorging ben je in staat om medische afwijkingen te signaleren en hier actie op te ondernemen in overleg met onze dierenartsen. Als sociaal en communicatief wonder word jij blij van het op persoonlijke, professionele wijze informeren en adviseren van de klant over onze kat(ten). De functie is voor 36 uur per week. Je werkt samen met collega’s in een vast rooster van maandag t/m zondag. Werktijden 08.00 tot 17.00 uur.

Heb jij…
minimaal een afgeronde MBO-opleiding op het gebied van dierverzorging/para-veterinair?
zeker 3 jaar relevante werkervaring?
kennis van en affiniteit met het asielwezen (bijv. als vrijwilliger, stage)?
zin om je handen flink uit de mouwen te steken?
goede communicatieve- en sociale vaardigheden, ben je een kei in de omgang met klanten?
het in je om zelfstandig maar ook in teamverband te kunnen werken?
up-to-date digitale kennis (Docasoft, Word, Outlook, etc.)?

Wat wij jou bieden…..
Een super uitdagende baan waarin je een belangrijk link bent tussen de katten/kittens, klanten en je collega’s. Je maakt deel uit van het oudste en grootste asiel van Nederland waar we jaarlijks 1.700 zwerfhonden en katten opvangen, waar alle collega’s getraind en opgeleid zijn, waar we werken met ruim 150 vrijwilligers, waar we een volledig ingerichte interne kliniek hebben met twee dierenartsen en waar we professionele pensionfaciliteiten hebben voor zowel honden als katten.
Het salaris is minimaal €1.662,- per maand o.b.v. een 36 uur per week. Onder de algemene voorwaarden vallen een reiskostenvergoeding, pensioenvoorziening en vakantiegeld.

Interesse….?
We horen graag van je! Mail voor 7 september a.s. je motivatiebrief en CV, naar mirjamsmit@haagsdierencentrum.nl, dan hoor je zo snel mogelijk van ons.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lozerlaan 595, 2544 MC Den Haag