08/05/2020

Event 3 mei a.s. gecanceld

< Terug naar nieuws

I.V.M. EEN TELEURSTELLENDE KAARTVERKOOP EN ANNULERINGEN IS DIT EVENEMENT HELAAS GECANCELD. HEEL VEEL DANK AAN FOODBOARD DIE DIT VOOR ONS WILDE ORGANISEREN EN ER ALLES AAN HEEFT GEDAAN OM HET TE LATEN SLAGEN. 

Weer een geweldig event van www.foodboard.nl  3 MEI A.S. 18.30 uur, Beachclub People, Kijkduin. Geef je om dieren, duurzaamheid en wil je voor jezelf het beste, kijk dan op https://www.foodboard.nl/events/

Steeds meer mensen kiezen voor bewust leven. Zij zijn zich bewust van het effect van gepersonaliseerde voeding, verantwoorde beweging, dierproefvrije verzorgingsproducten, fair trade producten etc. Want een gezonde wereld voor mens, natuur én dier begint bij… onszelf.

PRIMEUR: AUTEUR GEERT KIMPEN OP HET EVENT MET NIEUWSTE BOEK!
Schrijver en bestseller auteur Geert Kimpen (De Kabbalist), geeft tijdens het event on the Beach een lezing over de liefde: ‘De TomTom van de Ziel’, naar aanleiding van zijn nieuwe roman ‘Het meisje dat aan de oever verscheen’. En nog voordat zijn nieuwste roman officieel is uitgebracht, kun jij exclusief op ons event een persoonlijk door hem gesigneerd exemplaar bemachtigen!
Het mooie is dat de opbrengst van dit event naar de dieren gaat. Ons Haagsdierencentrum is een van de twee goede doelen. Nog een reden om niet te ontbreken op deze avond. Bestel je ticket op onderstaande link, vermeld de code HDC519 en ontvang € 2,50 korting op je kaartje. Ga je met vier, bestel dan een groepsticket met korting!