15/05/2020

Bericht van Billy, voorheen Miep

< Terug naar overzicht

Hallo ik ben Billy toen ik zo’n 2 weken geleden bij jullie werd opgehaald heette ik nog Miep, maar mijn nieuwe baas kreeg gelijk bonje met zijn zus die vond dat een kater geen Miep mocht heten. Dus heet ik nu Billy. Ik was de eerste dagen erg bang ik had een hele kamer voor mij alleen en kon me daar goed verstoppen achter de kachel en onder een tafel.

Ja, ik heb goed de kat uit de boom gekeken. Ben nog uit die kamer ontsnapt zodat mijn nieuwe baas het hele huis heeft moeten doorzoeken om mij terug te vinden. Hij is dus vele plekken tegengekomen waar hij nodig moest stofzuigen, wat hij heeft gedaan.  Ja, ik heb hem wel lekker bezig gehouden.

Hij gaf me lekkere hapjes dus naar een week mocht hij even aan mij zitten en die grote handen kunnen best goed aaien dus heb ik besloten om vrienden te worden met hem als hij mij aanhaalt zet ik mijn motor aan, vindt ie leuk. Ik heb een stoel in de achterkamer waar ik lekker kan slapen en de boel een beetje in de gaten kan houden, want ik vind alles toch nog een beetje eng. Er is ook speelgoed . Dus ik denk dat ik hier best een goed leven ga hebben.

Vriendelijke groet van Billy voorheen Miep