Naam Zorro
Geslacht Mannelijk
Ras Huiskat
Kleur zwart wit
Leeftijd 2
Geboren 01/05/2021
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Ja, maar wel onder zijn voorwaarden!
Verlegen Nee
Kan bij katten Nee
Kan bij honden onbekend
Kan bij kinderen nee
Kan naar buiten Tuin
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Bent u regelmatig thuis en bent u niet voor de poes? Misschien is Zorro dan wel de kameraad waar u opzoek naar bent en andersom.

Deze jongeman weet wel wat hij wil. Veel aandacht, samen kletsen, spelen en knuffelen! Maar….. pas op;

Soms wil hij het zo graag dat hij door alle opwinding ineens in je hand kan happen of je been wil pakken. Hij bedoelt het niet rot maar je kunt er natuurlijk wel behoorlijk van schrikken als je er niet op bedacht bent. Zorro zit bij ons alleen in een VIP room zodat wij hem kunnen helpen bij zijn “ongewenste” gedragingen. En ondertussen zijn wij er al wel achter dat er een super leuke, schattige en knuffelige schoot kater in Zorro schuilt.

Voor Zorro zijn wij opzoek naar iemand met kattenervaring, veel geduld en een lange adem. Want iets wat je nu eenmaal hebt geleerd en wat wij mensen dan weer niet zo fijn vinden is moeilijk om te veranderen. Maar hij kan en wil het wel! En wij vertellen u graag hoe jullie dat samen kunnen bereiken.

p.s. Zorro staat op een blaasgruisdieet.

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Zorro een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Zorro

Kan je Zorro niet adopteren maar wil je graag iets voor Zorro doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Zorro helpen!