Naam Paley
Geslacht Vrouwelijk
Ras huiskat
Kleur cypers-rood-wit
Leeftijd
Geboren 01/12/2015
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja, als ik u ken en ik er zin in heb!
Verlegen In het begin bang
Kan bij katten nee
Kan bij honden Onbekend
Kan bij kinderen Nee
Kan naar buiten Balkon voldoende
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Paley is een dame die weet wat ze wil. In het begin vindt ze alles heel spannend. Daarom moesten we eerst haar vertrouwen winnen. Dat is gelukt! Alleen nieuwe mensen zijn spannend. Als ze het te spannend vindt gaat ze slaan. Ze laat dan duidelijk weten dat ze het niet fijn vindt. Paley moet rustig benaderd worden en je moet goed kijken waar haar grens ligt want anders laat ze het weten met haar pootje. Ze is ook heel goed in rollebollen en op een afstandje laten zien hoe leuk ze is. Ze zoekt een huisje waar geen kinderen zijn en waar ze een rustig plekje heeft om in een lekker zacht mandje te liggen. Ze heeft alleen wat pech gehad met haar gebit. Ze moest meerdere keren geopereerd worden. Dat is allemaal gelukkig opgelost, maar nog wel een aandachtspunt voor in de toekomst.  Ze mag nu op zoek naar haar eigen personeel.

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Paley een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Paley

Kan je Paley niet adopteren maar wil je graag iets voor Paley doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Paley helpen!