Naam Kino
Geslacht Vrouwelijk
Ras huiskat
Kleur Zwart-wit
Leeftijd
Geboren 10/06/2009
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen ja, als ik u ken
Verlegen In het begin bang
Kan bij katten Nee
Kan bij honden Onbekend
Kan bij kinderen Nee
Kan naar buiten Balkon voldoende
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Kino was ontzettend bang toen ze bij ons kwam. In het begin zat ze alleen maar te blazen op het plankje en mochten we absoluut niet in de buurt komen.

Nadat ze wat rustiger werd konden we snoepjes bij haar neerleggen. Dat kon ze niet weerstaan want snoepjes zijn natuurlijk onwijs lekker. Hierdoor hebben we haar kunnen omkopen en kwam ze erachter dat wij mensen toch wel leuk zijn. Nu heeft ze ontdekt dat aaien wel heel erg fijn is. Kino gaat dan kwijlen, spinnen en ze komt dan ook naar je toe voor de knuffels. Ze schrikt wel snel van geluiden en verstijft dan even of gaat blazen. Daarna wil ze graag weer verder knuffelen.

Andere katten vindt ze enorm stom en ze heeft graag een huisje voor haar zelf. Drukte vindt ze ook niet leuk. Ze wil graag een plekje waar ze rustig kan liggen slapen en aandacht krijgt.

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Kino een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Kino

Kan je Kino niet adopteren maar wil je graag iets voor Kino doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Kino helpen!