Naam Yanis
Geslacht Mannelijk
Ras Kruising
Kleur Chocolade Bruin
Leeftijd 6 maanden
Geboortedatum 15/11/2023
Gesteriliseerd / Gecastreerd Nee
Knuffelen Ja
Verlegen Nee
Kan met katten Onbekend
Kan met honden Wisselend
Kan met kinderen Oudere kinderen.
Kan trap lopen Ja
Kan alleen zijn Dit zal heel langzaam opgebouwd moeten worden
Kan in de auto Onbekend
Zindelijk Met begeleiding

Omschrijving

Hallo, leuk dat jullie mijn verhaaltje lezen!

Ik stel me graag even snel voor, want het kan mij namelijk niet snel genoeg gaan. Ik ben hier heen gebracht omdat ze mij hebben gevonden op straat, helaas heeft niemand mij opgehaald dus daarom zoek ik nu een nieuw thuis.

Ik ben een hele lieve, jonge en vooral energieke hond. Qua uiterlijk lijk ik veel op een kruising herder. Maar wie de foto’s van een Kelpie bekijkt zal zien dat ik ook hier erg op lijk. Geen idee meer wie/wat precies mijn vader of moeder is, in ieder geval hebben beide rassen ook als kenmerk erg energiek te zijn en graag bezig gehouden te worden.

Ik vind spelen, samen bezig zijn en vooral rennen ook echt het allerleukste wat er is. Ik kan nog wel hard happen in handen of armen als ik met je wil spelen, maar ik begin te snappen dat de meeste mensen vinden dat alleen speeltjes daarvoor zijn.

Vanwege het harde bijten, lijkt het mijn verzorgers niet zo handig als ik bij hele kleine kinderen geplaatst wordt.

Ik  ben volgens mijn verzorgers niet goed ‘gesocialiseerd’ (moeilijk woord, maar ik heb geoefend 😊) met andere honden.

Hier heb ik met veel andere honden mogen kennismaken en speel ik met  verschillende soorten honden los op het veld.

Aan de lijn kan ik nog wel uitvallen en heel hard blaffen. Hier moeten we samen nog aan werken, maar niet getreurd want ik vind het superleuk om dingen op een positieve manier te leren.

Omdat mijn verzorgers mijn vorige eigenaar niet hebben gesproken, weten ze niet of ik ooit geleerd heb om alleen thuis te blijven. Eerlijk gezegd weet ik dat ook niet meer, dus dit zal heel rustig opgebouwd moeten worden.

Ook weten ze niet of ik zindelijk ben, maar aangezien ik het in mijn kennel heeeeel lang kan ophouden, denken ze dat dat wel goed zit.

Als u na dit verhaal denkt dat ik de perfecte hond ben voor u, horen mijn verzorgers dit graag. Mijn verzorgers verwachten vele aanmeldingen voor mijn knappe snoet. Het is momenteel heel druk (ook ik houd ze goed bezig 😊), het kan daarom misschien even duren voordat zij contact met u opnemen, maar zij doen hun best. Stuur ons een email met uw/jullie gegevens zoals: gezinssituatie, andere huisdieren en hoe lang ik ongeveer alleen thuis moet zijn. De email kan gestuurd worden naar: hond@haagsdierencentrum.nl 

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Yanis een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Yanis

Kan je Yanis niet adopteren maar wil je graag iets voor Yanis doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Yanis helpen!

Yanis zegt dankjewel!