Naam Roxy
Geslacht Vrouwelijk
Ras Stafford
Kleur Zwart met wit
Leeftijd 3 jaar
Geboortedatum 16/11/2020
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Ja
Verlegen Nee
Kan met katten Nee
Kan met honden Wisselend
Kan met kinderen Oudere
Kan trap lopen Ja
Kan alleen zijn Onbekend
Kan in de auto Onbekend
Zindelijk Onbekend

Omschrijving

 

Graag stellen wij u voor aan Roxy. Zij is gevonden op straat en zo bij ons terecht gekomen. Roxy is alles wat je van een drie jaar oud staffje mag verwachten.

Ze is heel energiek en houdt van heerlijk wandelen en lekker spelen! Ze is iets wat lomp “boem-is-ho-en-weer-door” zeg maar. Na het nemen van een röntgenfoto is wel gebleken dat zij links HD heeft, momenteel rent en speelt ze hier met haar gespierde lijfje geen seconde minder door, maar wij willen het u uiteraard wel mededelen.

 

Roxy kan heerlijk opgekruld in haar mand liggen en bedenken dat het buiten best wel koud is, maar eenmaal buiten weer direct in actiestand staan (om het warm te krijgen natuurlijk 😊).

Ook zij denkt dat ze makkelijk op schoot past. Ze kan goed zoenen, maar gebruikt hierbij uit pure liefde en enthousiasme ook haar tandjes. Ze heeft hier al behoorlijk wat personeel en vrijwilligers om haar poot gewonden en ze geniet dan ook van alle aandacht die ze hier krijgt.

En in geval van opwinding kunnen ook haar stembanden het compleet overnemen en een geluid produceren wat de meeste staffjes kunnen.

 

Toen zij net bij ons binnen kwam had zij last van wat huidproblemen, maar inmiddels zit deze dame al een tijdje glanzend in haar vachtje en ziet ze haar vachtje graag verhuizen naar een eigen, liefdevol thuis.

 

We hebben haar hier voorgesteld aan een aantal honden. Ze reageert wisselend op andere honden. Tijdens de wandelingen valt ze niet uit en is ze meer bezig met het doen van haar eigen ding, dan bezig te zijn met wat er om haar heen gebeurd. Voor haar zijn we op zoek naar een huis zonder andere honden of katten.

 

Aangezien wij haar vorige eigenaar nooit hebben gesproken, weten wij dus niet of zij ooit heeft geleerd om alleen thuis te blijven en ook niet of zij zindelijk was. Het alleen thuis zijn moet daarom weer heel langzaam worden opgebouwd.

 

Heeft u alle tijd, liefde en geduld om onze Roxy het liefdevolle thuis te geven wat zij zo verdient? Kunt u alle omschreven eigenschappen wel waarderen? En zou u zichzelf gelukkig prijzen met Roxy naast uw zijde? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Tip: Stuur ons een email met uw/jullie gegevens zoals: gezinssituatie, andere huisdieren en hoe lang de hond ongeveer alleen thuis moet zijn. De email kan gestuurd worden naar: hond@haagsdierencentrum.nl .

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Roxy een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Roxy

Kan je Roxy niet adopteren maar wil je graag iets voor Roxy doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Roxy helpen!