Bange kittens Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Bange kittens
Geslacht Mannelijk
Ras Huiskat
Kleur Verschillende kleuren.
Leeftijd vanaf 9 weken oud
Geboren
Gesteriliseerd / Gecastreerd Nee
Knuffelen Dat kan nog even duren.
Verlegen Bang!
Kan bij katten Ja, meestal wel
Kan bij honden Onbekend
Kan bij kinderen Nee
Kan naar buiten Binnen is goed, alles extra is fijn.
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Bange kittens willen ook graag een thuis

In het hoogseizoen worden er veel drachtige poezen en moederpoezen met kittens binnengebracht. Daarnaast krijgen we ook nestjes zonder moederpoes of een kitten alleen binnen. Zijn deze kittens op straat geboren dan zijn ze over het algemeen schuw. Ze hebben nog geen kennis gemaakt met mensen of hebben daar al slechte ervaringen mee.

Ze zijn doodsbang, zitten zo ver mogelijk weg in het hok en blazen en spugen als je ze wil aaien. Dit zijn wel projectjes die tijd, heel veel geduld en veel liefde vragen. Voor de beestjes is het heel sneu want ze zouden moeten spelen en keten en alles ontdekken. Heel soms kunnen ze in pleegopvang waar men meer de tijd heeft om ze te socialiseren. Bovendien wennen ze dan aan de geluiden in huis.

Uiteindelijk komen ook zij weer terug in het asiel en moeten we op zoek naar een geschikt thuis. Omdat de meeste mensen toch gaan voor een sociaal, lief, speels kitten is dat best lastig. Gelukkig zijn er ook mensen die de uitdaging aangaan en juist deze katjes een fijn en liefdevol thuis willen bieden.

Eenmaal thuis zullen deze katjes moeten wennen in een bench, daarna in een kleine ruimte en zo verder. Heb je al een sociale kat/-katten als huisgenoot dan kan dat zeker helpen.

Wil je meer info of heb je interesse in een bang kitten, mail ons!

 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar hoe het eerder geplaatste asielkatten is vergaan? Kijk bij Succesverhalen

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Bange kittens een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Bange kittens

Kan je Bange kittens niet adopteren maar wil je graag iets voor Bange kittens doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Bange kittens helpen!

Bange kittens zegt dankjewel!