Kittens Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Kittens
Geslacht Mannelijk
Ras huiskat, poesjes en katertjes
Kleur varieert
Leeftijd vanaf 9 weken
Geboren
Gesteriliseerd / Gecastreerd Nee
Knuffelen ja, maar ik ben geen 'speelgoed' kitten
Verlegen elk zijn eigen karaktertje
Kan bij katten ja!
Kan bij honden ja
Kan bij kinderen ja, soms wel en soms beter niet.
Kan naar buiten binnen, balkon of tuin
Chipcode/kenmerk ja

Omschrijving

Op zoek naar een kitten?

Asielkittens zoeken een goed thuis. Je hebt het al kunnen lezen, er komen weer veel kittens binnen. Samen met een moederpoes, een nestje zonder moeder of soms helemaal alleen. Gelukkig zijn ze op tijd van de straat gehaald en nu veilig bij ons. Bovendien hebben we de dierenarts in huis, dus mocht zich iets voordoen dan zijn we er direct bij.

Professionele en liefdevolle opvang

Het vergt een hoop werk en TLC, maar we doen het graag. Sommige zijn zo klein en moeten nog geflest worden. Meestal gaan ze dan in pleegopvang, omdat dit om de twee uur moet gebeuren, ook ’s nachts. We houden de kleintjes heel goed in de gaten. Monitoren gewicht, ontlasting en urine en zorgen dat ze goed drinken of eten. Daarnaast laten we ze ook wennen aan handen en aanraking. De eerste weken zijn belangrijk voor de socialisatie.

Ontwormd, ontvlooid, ingeënt en gechipt

Alle kittens zijn ontwormd, ontvlooid, ingeënt en gechipt. Als alles goed gaat en zich geen ziektes voordoen, mogen ze na 9 weken naar een thuis. Onze dierenarts checkt ze af, voordat ze ‘vrij zijn voor plaatsing’.

Twee aan twee naar een thuis

We plaatsen de kittens als stelletje, dus twee aan twee. Soms hebben we enkele kittens die alleen geplaatst mogen worden. Momenteel hebben we kittens die naar een thuis mogen. Vul het onderstaande formulier in en stuur dit naar kat@haagsdierencentrum.nl met je gezinssituatie, evt. andere huisdieren, kinderen ja/nee en je telefoonnummer.

Kijk hier voor meer info over het adopteren van een kitten.

Kun je geen kitten adopteren maar wil je wel bijdragen? Klik dan hier

 

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Kittens een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Kittens

Kan je Kittens niet adopteren maar wil je graag iets voor Kittens doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Kittens helpen!

Kittens zegt dankjewel!