Help ze een handje

Je kunt een asielhond of –kat geen thuis geven, maar wil wel heel graag iets voor ze doen. Hoe cool is het dan om te weten dat een  asielhond of –kat geholpen is met jouw donatie!

Je hebt keuze uit een heleboel opties. Kies iets dat bij jou en je draagkracht past,

Dankjewel, namens de dieren.

Geef een Kittenpakket, waarmee je een klein hulpeloos kitten op weg helpt naar een mooie toekomst (€ 25)

Help onze kliniek door een  ‘steriliseren, castreren, enten en chippen-pakket’ te doneren, de meest basale maar superbelangrijke behandelingen waar elk dier dat binnenkomt recht op heeft (€ 125)

Draag bij aan een gebitsrenovatie van een asieldier waardoor het geen last meer van z’n tanden heeft en minder kans op andere ziekten (€ 100)

Er gaan heel wat beloningskoekjes doorheen op een dag met zoveel gasten in huis. Trakteer!! Doneer voor een paar zakken Frolic of ander lekkers voor onze honden (€ 50)

Je kent het wel, soms heb je naast je gewone eten trek in iets lekkers… Wij weten dat onze katten, waaronder ook moeilijke eters, dol zijn op blikvoer. Verwen onze asielkatten eens met een welverdiend lekker hapje.. (€ 50)

Voor de komende winter: geef een deel van een warmtepaneel. Om alle kennels goed en efficiënt te verwarmen en meteen te besparen op energiekosten, zijn infrarood warmtepanelen meer dan gewenst. Dit is een enorm project waarvoor we inzamelen. We zijn er nog lang niet… (€ 17,50 per deel).

Geef ze wat afleiding! Spelletjes of (kwalitatief) goed speelgoed wordt door de honden zeer gewaardeerd, je helpt mee om de dagelijkse sleur te doorbreken (€ 100)

De katjes kunnen ook wel wat afleiding gebruiken en spelen graag met balletjes, catnip en muisjes. Wil je ze graag een paar leuke uurtjes geven doneer dan voor een pakketje met speeltjes € 5