Naam Peach
Geslacht Vrouwelijk
Ras Huiskat
Kleur wit-rood-cypers
Leeftijd
Geboren 01/05/2021
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Nog even niet
Verlegen Bang
Kan bij katten Onbekend
Kan bij honden Onbekend
Kan bij kinderen ja, vanaf 8 jaar
Kan naar buiten Balkon voldoende
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Ex-moederpoes zoekt thuis

Peach is de menselijke prinses uit het fictieve Mushroom Kingdom, voor wie dit wat zegt 🙂 Daarnaast is ze ook prachtig om te zien met hier een daar een perzikkleurig vlekje in haar vacht. Ja, een perzikvachtje.

Deze lieve ex-poezenmoeder heeft heel goed voor haar kroost gezorgd. Ze beschermde ze ‘met haar leven’. Nog maar twee lentes jong en dan zo’n verantwoording. Naast het regelen van gevulde buikjes moet je ze toch ook nog opvoeden. Ze heeft haar taak met behulp van haar pleegopvang cum laude volbracht en de kids zijn onder dak.

Nu over Peach zelf. Ze is een mooie, slanke poes. Helaas was ze bij binnenkomst heel angstig en kon heftig reageren als we bij haar kleintjes in de buurt kwamen. Gelukkig mocht ze in pleegopvang en daar ging het al beter dan in het asiel. Maar aan de pleegopvang komt ook een einde en Peach zit in haar hokje de meeste mensen weer weg te blazen.

De perfecte plek

Ex moederpoes zoekt thuis. Voor haar zoeken wij een rustig, geduldig, niet te druk poezenmens of -mensen, zonder andere huisdieren of kleine kindertjes. Iemand die in eerste instantie niets van Peach eist, maar haar lekker bij laat komen van alles wat ze heeft meegemaakt. Wennen in een kleine ruimte en beetje bij beetje weer het vertrouwen winnen. Het asiel is natuurlijk geen geschikte plek voor haar, vandaar dat we hopen dat er snel iemand komt.

Ben je benieuwd hoe andere asielkatten het maken die geplaatst zijn? Klik dan hier

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Peach een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Peach

Kan je Peach niet adopteren maar wil je graag iets voor Peach doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Peach helpen!

Peach zegt dankjewel!