Dagopvang honden

DE DAGOPVANG VOOR HONDEN BLIJFT VOORLOPIG GESLOTEN

 

 

Dagje pretpark?   Doktersbezoek?   Winkelen?   Het museum?   Wellness?   De dierentuin?

Kan uw hond eens een dagje niet met u mee? Wij verzorgen uw viervoeter graag in de dagopvang tijdens uw dagje uit!

Zoekt u een vertrouwd adres voor uw viervoeter terwijl u aan het werk bent? Ook dan is uw hond welkom in onze dagopvang!

Dagopvang voor de hond

In een apart gedeelte van het pension hebben wij kennels met buiten ren voor de dagopvang van honden. De honden verblijven – net als in het pension – in een binnen kennel die uitkomt op een buiten ren. Deze wordt gedeeld met een andere hond waar uw hond goed mee overweg kan.

Extra bewegingsvrijheid is er op de aangrenzende patio waar we vaak meerdere honden samen laten spelen als ze goed met elkaar overweg kunnen. De binnen kennel is in de winter verwarmd en heeft een vlonder met deken als ligplaats. U mag natuurlijk ook de eigen mand of deken meebrengen.

Honden die regelmatig komen worden zoveel mogelijk gekoppeld aan één of meerdere honden waar zij goed mee overweg kunnen. Uw hond krijgt een vaste kennel toegewezen zodat u ’s ochtend zelf uw hond kan wegbrengen en ’s middag kunt ophalen.

Wij nemen honden in de crèche aan vanaf 6 maanden oud. Indien er plaats is voor uw hond in de crèche wordt er voorafgaand aan de opvang een proef dag afgesproken om uw hond te laten wennen.

Wilt u wekelijks, op vaste dagen, gebruik maken van de dagopvang dan kunt u een contract afsluiten. De voorwaarden kunt u lezen bij de Pensionvoorwaarden

Tarieven

De tarieven voor de dagopvang zijn voor een grote hond € 18,00, middelslag hond € 16,50, en kleine hond € 15,00, per hond per dag.

Als u een overeenkomst heeft voor de dagopvang betaalt u een vast maandbedrag wat is gebaseerd op het aantal dagen dat uw hond in de week komt.

  • 5 dagen per week           € 199.00 / maand
  • 4 dagen per week           € 159.00 / maand
  • 3 dagen per week           € 119.00 / maand
  • 2 dagen per week           €   79.00 / maand
  • 1     dag per week            €   39.00 / maand

 

Brengen en halen dagopvang

U kunt uw hond brengen en halen, van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 – 11.30 uur en tussen 12.30 – 17.30 uur.

Zonder contract (losse dagopvang ) kunt u uw hond brengen vanaf 8.30 uur.