Onze assistenten

De assistenten

Mirjam: Ik ben Mirjam Vollebregt, sinds 2009 werkzaam in het Haags Dierencentrum waar ik met veel plezier op de katten- en hondenafdeling heb gewerkt. In 2017 heb ik de overstap gemaakt naar de kliniek. Eén van de mooiste onderdelen van mijn assistentenwerk is  het verzorgen en het zien opknappen van zieke dieren.

Lieke: Ik ben Lieke Driessen, sinds februari 2021 werk ik als assistente in de kliniek.

Het voelde al super snel fijn en vertrouwd. Het werk vind ik geweldig om te doen, omdat je de asieldieren kan verzorgen/opknappen om vervolgens naar een nieuw thuis te gaan. Ik leer nog iedere dag nieuwe dingen en ben helemaal op mijn plek in het HDC.

Martine: De eerste keer dat ik het Haags Dierencentrum binnenliep, wist ik het al, hier wil ik deel van uitmaken! Het gevoel dat je het samen doet voor al die dieren en het teamgevoel is heel bijzonder. Ik ben in 1999 in dienst gekomen. En na een paar jaar mocht ik van de verzorging naar de kliniek. Soms zijn de dagen lang, maar het kunnen helpen van dieren is onze passie. Nog regelmatig kom ik het pad op rijden en denk ik, dat is ons HDC, trots op!

Anneke: Hallo mijn naam is Anneke Strating.  Ik werkte sinds 1983 (soms met een pauze tussendoor) met veel liefde en plezier voor het Haag Dierencentrum en de asieldieren.
Nu als vrijwilliger, samen met de rest van het team zorgen we elke dag dat thuisloze asieldieren en pensiongasten de beste medische zorg krijgen.

Edith: Hallo ik ben Edith van Uden. Ik ben sinds 2005 werkzaam in het Haags Dierencentrum. Eerst als vrijwilliger op de kattenafdeling. Daarna als vaste medewerker op de kattenafdeling. Door ziekte kan ik niet voltijds werken, maar ik mocht in de kliniek komen als vrijwilliger. Dit doe ik nu al jaren met veel plezier.

Joke: Mijn naam is Joke Nota, na jaren een full- time baan te hebben gehad had ik tijd over om mij in te zetten voor de asieldieren.  Al een aantal jaar werk ik met heel veel plezier in de kliniek.

De dagen en het werk zijn afwisselend, ik ondersteun de dierenarts en de assistentes en verzorg de dieren in de opname.

Elke dag is er genoeg werk omhanden. Van het bijvullen van de schone was tot het helpen tijdens een spoedgeval in de operatiekamer. Ik hoop nog lang samen met het team voor de dieren te kunnen zorgen.