30/04/2020

Mis de ‘AUTUMN MARKET’ niet!

< Terug naar nieuws

Op vrijdag 3 november, 10.30-13.00 uur

Pastoraal Centrum, Koningin Marialaan 4, Den Haag

De British Club of The Hague is er fier op dat zij het Haags Dierencentrum heeft gekozen als haar Goede Doel voor 2017.
Elk jaar organiseert de British Club een ‘Autumn Market’ om geld in te zamelen voor haar goede doel van dat jaar. De clublocatie, Het Pastoraal Centrum, aan de Koningin Marialaan 4 in Den Haag wordt omgetoverd tot een sprookjesachtige markt, vol met handgemaakte producten. Er is een breed aanbod van betaalbare items, van sierraden en zilverwerk tot zelfgemaakte cakes, koekjes, zoetigheid en chocolade, van geschenkpapier tot Tupperware, van jams tot (Kerst)kaarten. Inkopen voor Sinterklaas en Kerst was nog nooit zo makkelijk!

Geslaagd met alles? Rust dan lekker even uit in het Market Cafe, met een gratis kopje koffie of thee. De kraam van de British Club zelf is overladen met cakes, koekjes, jams en andere Engelse lekkernijen. U kunt ze kopen en meenemen voor thuis of, als u niet kunt wachten, alvast iets lekkers nemen bij uw koffie of thee in het Cafe.

Kom naar de markt, neem vrienden, kennissen of buren mee en steun zo het Haags Dierencentrum. Geniet van de vriendelijke en ontspannen sfeer terwijl u inkopen doet voor Sinterklaas en Kerst.

De British Club of The Hague verwelkomt iedereen die interesse heeft in de Britse cultuur, ook niet-Engelse burgers. De club biedt een uitgebreide range van activiteiten gedurende de wekelijkse vrijdag meetings, zoals discussiegroepen, mahjong en bridge. Wandeltochten, bezoeken en gesprekken zijn een regelmatig terugkomend item op de agenda. Er is een fantastische bibliotheek met meer dan 1500 engels-talige boeken. Om de paar maanden worden er nieuwe titels aan toegevoegd. Koffie en thee zijn gratis, zelfgemaakte cakes zijn verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding, evenals sandwiches voor de lunch.
Kijk voor meer informatie op www.BritishClubofTheHague.com