10/05/2022

INFOBIJEENKOMST VRIJWILLIGERS

< Terug naar nieuws

Op de kattenafdeling ben je na het inwerken verantwoordelijk voor de schoonmaak van een kattenkamer. Gemiddeld zitten daar zo’n 4 tot 6 katten en we werken volgens een protocol. Dit om zo hygienisch mogelijk te werk te gaan en het verspreiden van ziektes tussen de katten onderling te voorkomen. Na de schoonmaak is het tijd voor een knuffelsessie met de katten.

Op de hondenafdeling ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van een ‘hondengang’. Alle binnen- en buitenkennels worden ’s ochtends schoongespoten en voorzien van schone dekens. Je werkt in teamverband en na de schoonmaak kun je, als je dat wil honden uitlaten (samen met een andere vrijwilliger). Of spelen met een hond op het veld. De verzorgers koppelen de honden aan de beschikbare vrijwilligers op die dag.

Lijkt het je iets en wil je meer info, kom dan zaterdagmiddag 11 juni naar de informatiebijeenkomst. Aanmelden kun je via hhttps://haagsdierencentrum.nl/vrijwilligersformulier/ Je krijgt dan van ons een bevestiging met de locatie en tijdstip van aanvang.