29/03/2020

Jacko is zo’n ontzettende lieverd

< Terug naar overzicht

De thuisreis ging goed en eenmaal thuis heeft hij snel zijn plekje gevonden. Hij heeft alles op zijn gemak ontdekt en zijn voer… dat vond hij geweldig!

Hij is zo goed als zindelijk en heeft maar 1 ongelukje gehad door zijn enthousiasme.
Verder heeft hij ook naar ons idee al een basiscursus gehad want alle basiscommando’s volgt hij zonder moeite op.

Hij was wel wat afwachtend en onzeker naar mijn vader toe dus hebben wij het vermoeden dat hij een mindere ervaring heeft met de mannelijke vorige eigenaar die waarschijnlijk een beetje hetzelfde postuur had als mijn vader… maar nadat mijn vader hem een kluifje had aangeboden ging het al beter en durfde hij gewoon naar mijn vader toe te gaan.

Vanmorgen tijdens het spelen op het veld rende hij de jongste van haar sokken en toen hij dat in de gaten kreeg kwam hij terug gerend en troostte haar met een blik van sorry,  sorry,  sorry en een paar liefdevolle likken over haar snuit.

De nacht is hij goed en droog doorgekomen en piepen doet hij nagenoeg niet als er niemand in de kamer is dus denk dat hij toch ook wel geleerd heeft alleen te zijn hoewel wij dit wel weer opnieuw met hem opbouwen. Ook heeft hij niets gesloopt en de kussens en kleden zijn zijn beste vriendjes.

Het is zo’n ontzettende lieverd en wij zijn heel erg blij met hem.

Groeten van een hele blije familie en Jacko!