29/01/2024

WIJ ZIJN EEN BLIJ GEZIN

< Terug naar overzicht

‘Hierbij even een update van Mimir, die nu Bassie heet…

Het was een stukje rijden voor ons maar aangekomen bij het asiel werden we super goed geholpen en gehoord, dat laatste heeft ervoor gezorgd dat we heerlijk hebben gekroeld met de liefste katten en poezen en zelfs een kitten van 4 maandjes jong, alle met hun eigen verhaal en aandachtspunten. De 2 laatste die we te zien kregen lieten onze harten smelten en dan dus nog moeten kiezen!

Unaniem gelukt en wij geven een prachtige 6 jarige kater een nieuw forever huisje!

Bij thuiskomst liep hij gelijk z’n reismand uit en ging op ontdekking, lekker aan het ‘kletsen’ en ook gelijk heel veel knuffelen. Drinken, eten en zichzelf verzorgen deed meneer ook binnen no time, hoe blij waren wij daarmee zeg!

Hij zoekt constant ons zoontje van 8 jaar op en gaat dan ook heerlijk bij hem op de bank liggen knuffelen en wordt zelf als een knuffel gebruikt zo intens doen ze knuffelen.

Nu 5 dagen verder is hij niet meer weg te denken bij ons, lui, ondeugend, gezellig ‘kletsen’ en heel veel liefde en spelen. Als je wekker ’s ochtends gaat is het ook echt wel tijd volgens hem dat zijn bediende moet opstaan en in actie komen en zijn verhaal van de nacht aanhoren. Wat een match is dit zeg, dankjewel!

Groetjes van een heel blij gezin.