05/02/2020

Van Noah naar Jan…

< Terug naar overzicht

Haai allemaal,

Ook al is het nog maar 3 weken, wil ik jullie nog even laten weten hoe het is met onze Jan (voorheen Noah). Nou blijkt dit dus de grootste knuffelkont te zijn die er bestaat!

Op het moment dat wij hem mee wilde nemen bij jullie duurde het ruim 1,5 uur en toen zat hij nog steeds niet in zijn mandje. We reden naar huis en zeiden tegen elkaar dat dit echt een project ging worden. Wat wij helemaal niet erg hadden gevonden, maar niets bleek eerder waar! Jan is letterlijk een held op sokken. Sommige dingen vindt hij nog wel spannend maar hij probeert zelf zijn grenzen te verleggen om steeds meer te ontdekken. Daar belonen wij hem ook voor en kletsen heel de dag tegen hem.

Jan houdt heel erg van spelen waarbij die achter van alles aanrent. Hij ligt sinds kort lekker bij ons op bed waarbij hij helemaal tegen ons aankruipt. Regelmatig komt Jan even voor een knuffelsessie, lekker op schoot liggen of op het toetsenbord van de laptop terwijl je zit te werken…. Als Jan heel blij is krijgen we liefdesbeetjes, likjes en een natte neus tegen mijn neus. Hij kan hele verhalen vertellen waarbij hij dan kopjes komt geven. Soms heeft hij een blik alsof hij je gaat vermoorden maar dat is alleen maar de blik, hij doet nog geen vlieg kwaad.

Eerlijk is dat we het wel moeilijk vonden dat er weer een nieuwe kat in het gezin was nadat wij onze oude kat hebben moeten laten inslapen. Maar wij zijn zó blij met Jan en worden elke dag weer blijer van hem.

Blij dat wij hem een huisje hebben kunnen geven, blij van zijn liefde aan ons. Hij hoort helemaal bij het gezin.

Wereldse groet!