16/08/2022

UPDATE VAN LEIA (MELITA)

< Terug naar overzicht

Hoi lieve medewerkers van het Haags Dierencentrum!

Het is nu een maand geleden dat ik ben geadopteerd door mijn nieuwe baasjes, dus ik vond het wel tijd voor een kleine update (en fotodump).

Het was de eerste dagen wel een beetje wennen in mijn nieuwe huisje. Gelukkig hadden ze een speeltunnel voor me liggen waar ik me lekker veilig in kon verstoppen. Elke dag durfde ik wat meer van het huis te verkennen en kwam ik erachten dat er heel veel speeltjes waren en er heel veel wordt geknuffeld

❤️

Inmiddels heb ik mijn plekje he-le-maal gevonden en ben ik niet meer weg te denken hier. Ik slaap de hele nacht in bed onder de dekens en neem overdag mijn rol als thuis-kantoorpoes heel serieus: ik wil bij elke Teams vergadering door iedereen gezien én gehoord worden en lig tussendoor gezellig op schoot te snurken.

Mijn absolute lievelings bezigheid is haarelastiekjes apporteren. Ik had al snel ontdekt in welk doosje ze worden bewaard en ‘s nachts kom ik ze allemaal, één voor één, naar bed brengen. Zo hoeft mijn baasje nooit meer zonder elastiekjes wakker te worden. Handig hè?

Over een paar maanden verhuizen we met z’n drietjes naar een nieuw huis. Wel een beetje spannend, maar ik heb gehoord dat ik dan een kattenluikje en een grote tuin ga krijgen, best wel cool dus!
Heel veel liefs en kopjes voor al mijn dieren- en mensenvriendjes,

Melita (maar nu heet ik eigenlijk Leia)