27/11/2023

STEEF, DE MEEST GEKKE KAT EVER…

< Terug naar overzicht
‘Goedemorgen!
Ik wilde graag laten weten hoe blij wij zijn met Steef! Hij voelt zich gelukkig al helemaal thuis bij ons. Elke dag begint met spelen en knuffelen en eindigt met een slaapfeestje bij ons in bed. Het is de meest gekke kat die we ooit hebben gezien maar dat maakt hem hartstikke leuk! We kunnen super fijn met hem knuffelen en spelen en als we dat even niet doen komt hij er wel om vragen.
Qua voeding gaat het erg goed. D.m.v. een automatische voerbak krijgt hij op vaste tijdstippen lekker te eten en dat heeft hij goed opgepakt! Een minuut voordat er brokjes in zijn bakje vallen ligt hij al bij zijn bak te wachten. Ook geniet hij van zijn waterfonteintje waar hij lekker veel kan drinken als hij na al dat spelen weer eens dorst krijgt.
Zijn vaste plek is inmiddels op de vensterbank waar hij lekker naar buiten kan kijken en de vogeltjes kan begluren die in de boom voor dat raam zitten. Omdat het zo goed gaat met Steef hebben we ervoor gekozen hem al kennis te laten maken met het balkon. Hij vind dat ook een super fijn plekje en gaat zonder getreuzel het balkon op als hij de mogelijkheid krijgt! Dagelijks krijgt hij de gelegenheid om een frisse neus te halen en te genieten van het uitzicht.
A.s. vrijdag gaan we met Steef voor controle naar de dierenarts en kunnen we even sparren of we e.v.t. bepaalde snoepjes of dergelijke kunnen geven zodat Steef goed verwend kan worden. Zijn wondjes en blaasgruis zijn niet teruggekomen dus het gaat zeker de goede kant op!
In de bijlagen wat foto’s van onze mooie Steef. Onwijs bedankt voor het vertrouwen dat we Steef een goed thuis konden bieden en ook bedankt voor de goede verzorging van Steef, en vooral ook wat jullie voor alle andere dieren doen. Jullie zijn toppers!’