29/03/2020

Ondanks dat ik wat ondeugend ben

< Terug naar overzicht

Daar ging ik dan, vlak voor de kerst mee met een nieuw baasje (slaaf, maar dat weet ze nog niet). Verrassend genoeg vond ik het niet zo eng als verwacht, ik geloof dat mijn bazin het spannender vond. Daarom was het fijn dat ze wat extra vrij was met de feestdagen.

De eerste twee dagen heb ik een beetje mijn gemak gehouden, beetje snuffelen en fijne lig- en verstop plekken zoeken, maar begon mij al rap wat vrijer te bewegen; op ontdekkingstocht door het huis en een beetje aaien en spelen met de baas.

Die veren hengels zijn gaaf zeg, daar vallen andere speeltjes bij in het niet. Tenzij er kattenkruid in zit, das ook lekker spul. Ik moet af en toe echt even mijn energie kwijt, flink aan de krabpaal hangen en door het huis stormen om daarna op mijn kleedje op de bank naast de baas neer te ploffen. Lekker een beetje geaaid worden, maar niet zo klef op schoot hoor.

De buitenlucht die ik meekrijg als er kort een deur opengaat is erg verleidelijk. Hopelijk mag ik snel de tuin een beetje verkennen, maar moet van bazin eerst de dagritmes goed leren kennen en aan een tuigje.

Kerst was erg gezellig, er waren twee vrienden van bazin langsgekomen en dat vond ik wel leuk, met z’n allen op de bank, rond de tafel en wat spelen.

Met dat feest Oud&Nieuw vinden mensen het nodig allemaal geknal en lawaai te maken, maar ik laat mij niet gek maken hoor, en ik kreeg van bazin wat lekkers.

Ik geloof dat ik het hier wel fijn vind, ondanks dat ik soms een beetje ondeugend ben, vinden bazin en ik elkaar wel lief. Ik heb wat selfies van mijn nieuwe stek toegevoegd.

Groetjes van Harvey (formaly known as Damian) en Aletta