28/09/2023

NALA, ZE IS WEL EEN BEETJE GEK

< Terug naar overzicht

Hoi allemaal,

Vorige week dinsdag had ik het geluk dat Rean met mij mee mocht. Rean heeft wel een andere naam gekregen. Het was voor mij als baasje een beetje vreemd om iedere dag naar een collega te roepen. Vanaf nu gaat ze door het leven als Nala. Volgens iedereen is Nala een engeltje, maar soms kan ze ook wel een echt bengeltje zijn.

Ze was eerst wel wat verlegen en heeft ruim twee uur onder de bank gezeten. Toen ze erachter kwam dat er ook lekkere snoepjes in huis waren, kwam ze naar voren en was het tijd om alles te verkennen. Al snel vond ze een plekje op baasje haar schoot en werd het een knuffelige avond. Vanaf het begin is het knuffelen met baasje voor ze naar werk moet en bij terugkomst een soort ritueel geworden. Spelen vindt ze ook super gezellig. Aan speeltjes ook geen gebrek! Ze is tegenwoordig ook het vaste gamemaatje van haar baasje. Wat ze het liefst doet? Slapen op zoveel mogelijk verschillende plekjes, maar het liefst wel bij baasje in de buurt of op een hoog plekje.

Ze is ook heel goed in het mega lang staren naar baasje en ze blijft het likken van haar baasje ook wel erg fijn vinden.

Ze is wel een beetje gek. Af en toe hou je je hart vast als ze weer haar gekke bui heeft. Ze kan zo een “bekende” kat worden met haar gekke uitspattingen. Toch kan je niet klagen met Nala als huisgenootje, want het is wel heel erg gezellig. Het is ook fijn om te weten dat baasje in de winter altijd een kacheltje op schoot zal hebben.

Nala lijkt echt haar huisje gevonden te hebben!

Ik heb een kleine verzameling van de vele foto’s die gemaakt worden van Nala bijgevoegd, groetjes!