28/07/2021

Hoi, ik ben Pippin

< Terug naar overzicht

Hoii, ik ben poes Pippin en al mijn vrienden noemen mij Pip. Ik woon in een appartement helemaal voor mijzelf en heb er zelfs personeel bij, luxe hè? Vanaf dag 1 voel ik mij hier thuis en lig ik lekker languit op de grond, de bank of de stoelen.

Ik houd van de krabpaal en ben dol op spelen! Veel katten hebben een dolle 5 minuten, nou ik heb die soms wel 2x!! Maar ik kan ook heel lief zijn en knuffelen. Dan kan ik heeeeel goed knorren. Ik heb nu ook ontdekt dat ik kan miauwen om met het personeel te communiceren. Nu miauw ik altijd ‘hallo’ als ze thuiskomt.

Het aller-aller leukste spelletje vind ik die met de boodschappentas. Als het personeel de tas pakt kom ik zelfs al aanrennen. Ik spring dan in de tas en probeer speeltjes te pakken die aan de buitenkant tegen de tas worden gehouden. Soms vlieg ik dan in de tas door de kamer! In de tas voel ik mij een grote tijger in het oerwoud, die zijn prooi moet vangen. Roarr!

Verder bevalt het eten en drinken mij hier prima. Ik zou wel graag alles willen proeven wat het personeel ook eet, maar helaas mag dat niet, hoe goed ik ook probeer!

Toen ik hier aankwam waren mijn darmpjes wel een beetje van slag en bleek dat ik Giardia had, sneu hè? Gelukkig hielpen de medicijnen en heb ik mij nooit ziek gevoeld. Ik voel mij eigenlijk top!

Kortom, het gaat met mij heel goed. Jullie bedankt voor alle goede zorgen in het dierencentrum! Ik vond het gezellig daar, maar ben toch wel heel blij dat ik nu een fijn eigen thuis heb. Ik heb hieronder een paar foto’s meegestuurd van mij in mijn nieuwe huis!

Liefs van Pippin