21/12/2023

CHEERS! Rozie, Roza, Rozijntje, Rozita, Rozinka?

< Terug naar overzicht

Hallo allemaal,

Hoe gaat het met jullie?

Met mij gaat het heel goed. Tja,  misschien alleen mijn nieuwe naam is niet zo gaaf maar Rozie, Roza, Rozijntje, Rozita, Rozinka vind ik ook prima:

De mensen die nu bij mij wonen zijn ook niet slecht maar lijken doof te worden als ik meer eten wil. Ik ben toch niet dikkertje dik…of wel.. hmmm. Ik zeg het echt hardop elke keer wanneer ze de keuken binnenlopen maar behalve mijn brokjes en natte kattenvoer krijg ik niks anders. Ok ok, echte honger heb ik niet  maar trek dat altijd.

Ik heb een paar favoriete plekken waar ik ga slapen. Een bedje aan het raam waar ik in de zon lig. Nu heb ik geleerd dat het ook oké is om mijn mensen bij mij op de bank te laten liggen en samen tv te kijken… zelfs als ik de hele avond geaaid word. Nu heb ik ontdekt dat het ook prima is om mijn mensen bij mij op de sofa te laten liggen en samen tv te kijken… zelfs als ik de hele avond geaaid word.

Ik heb ook nieuwe dierenartsen. De meisjes zijn heel lief en echte dierenmensen. De korstjes zijn weg dus we zijn nu aan het proberen zonder de tabletten. Sinds ik mijn nieuwe thuis heb waarin behalve die twee grote menselijke katten geen andere dieren wonen, voel ik me eigenlijk de grote baas over mijn leven en de levens van die twee andere grote katten. No stress, hoor alles in controle.

Maar zonder jullie allemaal was het niet mogelijk geweest. Daarom ben ik u nog veel dank verschuldigd voor:
– mijn leven redden
– jullie zorg, aandacht, liefde,
– nieuw leven mogelijk maken

Hartelijk dank voor alles en groeten aan de andere katten en honden. Ik wens jullie allemaal liefdevolle baasjes en een safe sweet home.

Knuffel en cheers! van Rozinka + die 2