24/02/2022

MONDKAPJESPLICHT NA 25-2

< Terug naar nieuws

Ook na 25-2 wordt binnen het HDC de mondkapjesplicht voor medewerkers, vrijwilligers en bezoekers gehandhaafd. Het advies van de Rijksoverheid:

Na bijna 2 jaar ervaring met de corona-aanpak, hebben we geleerd hoe moeilijk het is om met maatregelen om te gaan die ons dagelijks leven beperken. En met versoepelingen. Daarom moeten we blijven opletten en elkaar helpen zodat we elkaar niet besmetten. Het virus is er nog steeds. Dus het blijft voor iedereen wel verstandig om u nog steeds aan de adviezen te houden die de verspreiding van het virus aantoonbaar beperken. Zoals handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog, geen handen schudden, afstand houden of het dragen van een mondkapje op plekken waar het druk is, voldoende frisse lucht, regelmatig een zelftest doen, testen bij klachten en het halen van een vaccin of boosterprik.

Wij, blijven binnen het HDC mondkapjes dragen en zoveel mogelijk 1,5 meter afstand in acht nemen. Dit geldt ook voor onze vrijwilligers en klanten. We proberen besmetting uiteraard zoveel mogelijk te voorkomen omdat het verzorgen van de dieren onze prioriteit is.