10/05/2020

HDC – op afspraak – open

< Terug naar nieuws

Op 6 april a.s. gaan we een eerste voorzichtige stap doen door weer – gecontroleerd – open te gaan. Dit houdt in dat de klanten voor de dagopvang weer welkom zijn tussen 8.00-9.00 en 16.30-17.30 om de hond te brengen en halende pensionklanten die hun reservering niet geannuleerd hebben hun kat, hond kunnen brengen volgens de met hen gemaakte afspraak.Er kan ook weer gereserveerd worden, met aangepaste voorwaarden voor annulering.

M.i.v. 7 april kunnen er weer katten en honden geadopteerd worden, echter ALLEEN op AFSPRAAK.

Om onze verzorgers en onze bezoekers te beschermen, hebben we protocollen opgesteld, waar iedereen zich aan dient te houden.Bovenal geldt: kom de gemaakte afspraak na EN KOM OP TIJD! of bel af als je je ziek voelt of iemand in je omgeving. Houd je strikt aan de aanwijzingen die onze medewerkers je geven.

Heb je interesse in een kat, MAILdan met . Heb je interesse in een hond MAIL dan met   Zet de naam van het dier waar je voor mailt in het onderwerp en vermeld in de mail je naam, adres en telefoonnummer. Graag ook infornatie over gezinssamenstelling (kinderen, andere huisdieren) en de woonsituatie (parterre, flat met lift, tuin, balkon).

De medewerkers nemen contact met je op! Dus houd je mail en/of telefoon in de gaten. Aanvragen worden op datum van binnenkomst afgehandeld.