24/09/2021

GEEN MONDKAPJES MEER…

< Terug naar nieuws

M.i.v. zaterdag 25 september, gelden binnen het HDC de volgende regels:

Mondkapjes zijn niet langer verplicht (niet intern maar ook niet voor gasten en externen). Mocht je bij een afspraak op het HDC toch liever een mondkapje dragen, dan kan dat natuurlijk. Je moet dit dan wel zelf meenemen.

1,5 Meter afstand houden is ook niet langer de norm, maar we vragen je wel om dit toch nog zoveel mogelijk in acht te houden waar het kan.

Voorlopig blijven we werken op afspraak. Enerzijds omdat het prima werkt, anderzijds omdat we niet voorzichtig genoeg kunnen zijn en blijven. Mocht er in de nabije toekomst reden zijn om dit te wijzigen, dan zullen we dat op dat moment besluiten. Het hek blijft dicht en de voordeur blijft voorlopig op slot.

Hygiëne maatregelen voor dagopvang, pension en overige gasten. We laten de zuil met handontsmetter bij binnenkomst van de centrale hal voorlopig staan. Ook op de toiletten blijven we dit voorlopig aanvullen.

Bij verkoudheidsklachten, griepklachten of andere corona gerelateerde klachten kan een gemaakte afspraak niet doorgaan. Meld dit aan ons via receptie@haagsdierencentrum.nl of  kat@haagsdierencentrum.nl of hond@haagsdierencentrum.nl