08/05/2020

Burgemeester op bezoek!

< Terug naar nieuws

Op 24 augustus jl maakten onze burgemeester, Pauline Krikke, Rene Baron (directeur stadsdeel Escamp), Peter Kan (groenvoorziening De Uithof), per huifkar een rondrit door het prachtige natuurgebied De Uithof. Ook een bezoek aan het Haags Dierencentrum stond op de agenda.

Op het uitrenveld voor de honden werd samen met hond Grace, vrijwilligers en een aantal medewerkers onder meer even stilgestaan bij wat er in het HDC allemaal gedaan wordt, bijvoorbeeld m.b.t. gedragstherapie voor de honden die dat nodig hebben. Alles is erop gericht om ook deze dieren een kans te geven.

Voor hond Harley waren er kadootjes, een mooie halsband en zelfs een voucher voor een gratis cursus van hondenschool Quiebuis. Gezien de leeftijd van Harley (9) is het nog helemaal zeker of hij hier wel zin in heeft, maar de boodschap was duidelijk, wij willen de burgemeester in ieder geval heel graag nog een keer terugzien. Door de beperkte tijd was er helaas geen gelegenheid om ook een bezoek te brengen aan de kattenafdeling, maar dat gaat vast een keer goed komen!