30/04/2020

Benefietavond 2015

< Terug naar nieuws

Zaterdag 14 november was de grote dag, het jaarlijkse Benefiet-evenement voor de asielhonden- en katten van het Haags Dierencentrum. Maanden van voorbereiding gingen eraan vooraf.

Dit jaar mochten we gebruik maken van een prachtige, sfeervolle locatie, de ‘Glazen Zaal’ aan de Prinsessegracht. Deze werd volledig gesponsord door Global Partners Nederland. De catering werd kosteloos verzorgd door ‘Le Strasbourg’, beter hadden we het niet kunnen treffen.

 

Alle veilingstukken zijn gesponsord door lokale winkeliers, bedrijven en particulieren. Van luxe tassen tot hondenkussens, sieraden, schoonheidsbehandelingen en schilderijen, vouchers voor diners en dagjes uit en nog veel meer. Dit jaar zijn we extra verwend doordat er een online veilingsite speciaal voor deze gelegenheid gemaakt is. Chris, de veilingmeester, wist ook dit jaar weer de gulle gevers te enthousiasmeren.

Dank ook aan de band Pagaja Acoustic, Dansschool Gouda voor hun optreden en aan alle vrijwilligers die hebben geholpen en de bezoekers van de avond zelf.  En natuurlijk aan de initiatiefnemers van de Benefietavond, Jacqueline en Tim, zonder jullie geen Benefiet!