21/04/2021

PASHA’S RUGZAK… EN NU

< Terug naar nieuws

Lieve allemaal,

Pasha is echt helemaal thuis bij ons. Van al zijn ‘ongemakjes’ is eigenlijk niets meer over. Hij gaat de laatste tijd steeds beter met andere honden, zelfs als hij losloopt. Vreemde mensen is hij stapelgek op staat dan te snuffelen te huppelen op z’n voorpoten en komt graag zijn bal brengen. Stuk voor stuk zaken die we in het begin eigenlijk niet hadden verwacht dat hij zou doen. Hieronder een verhaaltje uit naam van Pasha zoals hij altijd op Facebook en Instagram zijn belevenissen deelt.

Liefs  Sjors & Ron en WOEF van Pasha

‘Haaai allemaal, hier is Pasha weer…

Ik ben een voormalig langzitter uit het HDC. Ik had een aardig gevulde rugzak en heb 4 jaar in het HDC gewoond tot er op 1 juli 2020 tweepoters in mij geïnteresseerd waren. Wat volgde waren vele ontmoetingen en gesprekken met Anita en Anke… en het allermooiste voor mij was toch wel dat zij mij op 21 juli 2020 hebben geadopteerd. Dat ik mijn tweepoter dit bericht laat schrijven (kan ik zelf natuurlijk niet… ik blaf het hem wel) is het 20 april 2021 (alweer 40 weken in mijn foreverhome) en is er van mijn aardig gevulde rugzak zo goed als niks meer over. Zo doe ik het met andere honden steeds beter, zelfs als ik losloop. Vind ik vreemde mensen tegenwoordig reuze interessant en sta ik te snuffelen en heel enthousiast te huppelen en geef ik zelfs mijn bal zodat er gespeeld moet worden. Waar ik nu woon is een kinderboerderij vlakbij en heb ik een intense vriendschap gesloten met een varken waar ik helemaal verliefd op ben.

 

 

Heel eerlijk gezegd had niemand durven dromen dat ik mij zo zou gaan ontwikkelen. Ik hoop dan ook dat nieuwe tweepoters ook eens gaan kijken voor een collega langzitter in het HDC… wij kunnen namelijk hele leuke en lieve honden worden. Kijk maar naar mij. En wil je mijn verhalen volgen of teruglezen? Kijk dan ophttps://www.instagram.com/sjorsboonstra.sb_massages

Woef, Pasha en zijn tweepoters Sjors en Ron