Herhalingsvaccinatie

Herhalingsvaccinatie

Heb je een pup of kitten bij ons geadopteerd? Gefeliciteerd met jouw nieuwe huisgenootje!

Je krijgt nog een herhalingsvaccinatie van ons cadeau. Tijdens dit consult verricht onze dierenarts een algemeen lichamelijk onderzoek op je dier, dubbel checken we de ID-chip en is er de ruimte om eventueel vragen te stellen.

Ben je van plan in de toekomst naar het buitenland te reizen met je dier? Vergeet dan niet de verplichte rabiësvaccinatie die voor de meeste Europese landen minimaal 3 weken voor vertrek gegeven moet zijn. Dit alles moet in een officieel Europees paspoort genoteerd worden. Deze kun je bij ons aanschaffen als je jouw dier bij ons laat vaccineren.

De normale vaccinatie dient jaarlijks volgens schema gegeven te worden. In het vaccinatieboekje vind je de datum waarop de volgende vaccinatie gegeven moet worden.

Houd het vaccinatieboekje bij de hand als je ons belt voor een afspraak. Op de voorzijde staat namelijk het V-nummer waarmee wij je dier snel in ons systeem kunnen vinden. Daarnaast heb je dan meteen de datum voor de vaccinatie erbij, wat het plannen van de afspraak makkelijker maakt.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 070-366 09 46 (maandag t/m vrijdag, van 8:30-11:30 u en 12:30-17:00 u).

Je kunt ons ook een mail sturen met het V-nummer van jouw kat of hond en je telefoonnummer. Stuur dit naar kliniek@haagsdierencentrum.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een vaccinatieafspraak.

 

Consult verloopt altijd volgens afspraak