29/03/2020

Hallo lieve ex-verzorgers van Finn!

< Terug naar overzicht

Hierbij wil ik jullie even een update geven over Finn. Het gaat hartstikke goed met hem! Elke dag naar het bos vindt hij heerlijk, zeker met alle honden die in de buurt wonen! (Zijn er meer dan ik dacht). Hij eet vanaf dag 2 al netjes z’n brokken, is super zindelijk! Vindt alleen mijn kussens te leuk als ik te lang lig te slapen blijkbaar, maar daar valt aan te werken. Ik heb hem nu een week en ik merk dat er bij hem zoveel potentie in zit om nieuwe dingen te leren (hij leert al heel veel bij mij) dus ik hoop dat Finn en ik snel op cursus bij jullie komen!

Eerst nog even wennen en beetje sparen ervoor. En zoals Zoë al zei, het zit wel goed met de katten… dat zit het zeker! Af en toe nog iets te speels voor ze maar dat is Finn. Zelfs de meest bange kat kwam na anderhalve dag al tevoorschijn en die laat hij meer met rust dan de andere dus dat zegt al genoeg dat die super lief is voor ze!

Hier een paar mooie foto’s van hem! Ik wilde jullie in ieder geval even laten weten dat ik heel blij ben met hem, heb echt m’n maatje wel gevonden! En dat het hartstikke goed gaat met hem!

Ik ga de knuffels zeker doorgeven aan hem. Lik en poot van Finn en jullie gaan hem snel weer zien! Groetjes!