Ainsley Nieuw

< Terug naar overzicht
Naam Ainsley
Geslacht Vrouwelijk
Ras Huiskat
Kleur Zwart-wit
Leeftijd
Geboren 01/06/2022
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Nog niet
Verlegen Bang
Kan bij katten Onbekend
Kan bij honden Onbekend
Kan bij kinderen Nee
Kan naar buiten Balkon voldoende
Chipcode/kenmerk

Omschrijving

Ainsley heeft tijd nodig

Ainsley had het niet makkelijk toen ze met haar vier kittens bij ons aan kwam. Ze vond alles erg eng en moest ook een beetje de kittens beschermen tegen ons. Ainsley moest dan erg blazen en slaan en probeerde weg te rennen van ons. Nadat de kittens weg waren bij haar en ze gesteriliseerd was, was het voor haar tijd om naar een eigen kamer te gaan. Daar loopt ze nu heerlijk los waar ze een stuk blijer van wordt.

Met een hengeltje gaat het beter

In het begin bleef ze stijf in haar mandje liggen en blies naar ons. De snoepjes waren niet interessant genoeg om haar uit het mandje te krijgen. Toen hebben we een hengeltje erbij gepakt en daarmee konden we haar wel zo ver krijgen om het mandje uit te gaan. Ze begon met zo ver mogelijk bij ons vandaan te zitten en dan voorzichtig met haar pootje te hengelen naar het hengeltje. Ondertussen durft ze bij de vaste verzorger steeds meer.

Mauwen als je binnenkomt

Ze staat nu achter de deur te wachten. Als de verzorger dan binnenkomt staat Ainsley te mauwen naar de verzorger. Eerst moest ze ook nog wel blazen erbij maar nu niet meer. Nu loopt ze al mauwend van je weg als je dichter bij komt. Als we daar aan het schoonmaken zijn dan volgt Ainsley je op gepaste afstand. Want ze moet natuurlijk wel weten wat er gebeurt en ze hoopt heel erg dat je dan ook het hengeltje gaat pakken. Nu, als we op het krukje gaan zitten bij haar dan rent ze heel hard achter het hengeltje aan en voor je voeten langs.

Aaien is nog te spannend

Ainsley kun je nog niet aaien. Als je hand uit steekt dan gaat ze slaan. Ze vindt dat nog veel te spannend. Nu raken we met het hengeltje voorzichtig haar kopje aan. Zo beginnen we haar te leren dat aaien niet eng is. Ainsley heeft tijd nodig. Dus er zal heel veel tijd in haar gestopt moeten worden.

Ondertussen mag de vaste verzorger haar aaien als ze aan het eten is. Niet te lang en ze wil nog steeds slaan als het haar te snel gaat.

Heb je veel tijd en energie voor Ainsley en een rustig thuis zonder kinderen? Ook een apart kamertje voor haar om te beginnen? Reageer dan zeker op Ainsley!

Wil je lezen hoe het andere geadopteerde katten vergaat? Klik hier

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Ainsley een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Ainsley

Kan je Ainsley niet adopteren maar wil je graag iets voor Ainsley doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Ainsley helpen!