Naam Joop
Geslacht Mannelijk
Ras Stafford
Kleur Bruin-Wit
Leeftijd 3 jaar
Geboortedatum 04/10/2020
Gesteriliseerd / Gecastreerd Ja
Knuffelen Ja
Verlegen Nee
Kan met katten Onbekend
Kan met honden Wisselend
Kan met kinderen Onbekend
Kan trap lopen Ja
Kan alleen zijn Dit zal heel langzaam opgebouwd moeten worden
Kan in de auto Onbekend
Zindelijk Onbekend

Omschrijving

Deze knapperd is onze Joop. Joop is afgestaan omdat zijn eigenaar wegens omstandigheden plotseling moest verhuizen en hem niet mee kon nemen.

 

Elke dag worden wij hier enthousiast begroet door hem. Hij houdt enorm van aandacht, lekker rennen en spelen met een bal. Als wij hem bij ons van het veld willen halen is hij heel goed in het spelletje: Pak me dan, als je kan. Wij doen hier natuurlijk gezellig aan mee, haha. In het begin daagde hij ons ook vaak uit door hard in onze armen te bijten, gelukkig heeft hij dat spelletje laten varen. Want hoe leuk ook bedoeld door hem, blauw werden we er wel van ;).

 

Op andere honden reageert Joop wisselend. Aan de lijn valt hij niet uit en hij heeft met meerdere teefjes samen gewandeld. Hij had bijna een nieuw huis, inclusief knappe vriendin. Maar helaas liet Joop deze kans schieten door absoluut zijn speelgoed niet te willen delen en hij dat op een niet zo vriendelijke manier liet blijken. Wij plaatsen Joop dan ook niet met een andere hond in huis.

 

Wij hebben nooit echt de kans gekregen om uitgebreid met zijn vorige eigenaar te spreken. Zo weten wij dus niet of Joop ooit heeft geleerd om alleen thuis te blijven. Ook niet of hij zindelijk was. Het alleen thuis zijn moet daarom weer heel langzaam worden opgebouwd.

Joop is een jonge, energieke staff!

Hij maakt van elke dag een feestje. Bent u op zoek naar leuke, actieve hond? Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden en bent u bekend met het lompe en onbehouden gedrag van de staff? En wilt u graag meer weten over onze Joop?

Neem dan snel contact met ons op.

 

 

Tip: Stuur ons een email met uw/jullie gegevens zoals: gezinssituatie, andere huisdieren en hoe lang de hond ongeveer alleen thuis moet zijn. De email kan gestuurd worden naar: hond@haagsdierencentrum.nl .

Ik ben geïnteresseerd

Denk je dat je Joop een fijn thuis kunt bieden? Stuur ons dan een mail met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Ken je iemand die geïnteresseerd is?

Vertel het door:

Doneer aan Joop

Kan je Joop niet adopteren maar wil je graag iets voor Joop doen? Met een van de onderstaande donaties kun je Joop helpen!