Klusjesman voor ons dierenasiel (vrijwilliger)

Ben je handig, kun je veel of liever ‘alles’ en heb je een paar uur in de week/twee weken over die je graag nuttig wilt besteden, dan ben je bij ons van harte welkom!

Het Haags Dierencentrum is  het oudste en bijna grootste asiel van Nederland; wij vangen per jaar zo’n 1.700 honden en katten op die op straat worden gevonden of waarvan afstand wordt gedaan. Met 23 medewerkers en een groot aantal vrijwilligers geven we onze dieren zeven dagen per week de (medische) verzorging die ze nodig hebben tot de uiteindelijke herplaatsing bij een nieuwe eigenaar.

Met zoveel gasten in huis is er veel te doen. Onze prioriteit ligt, vanzelfsprekend, bij de dieren en we maken eigenlijk nooit dagen van negen tot vijf. Bijkomende klusjes vallen daardoor buiten de boot, we komen er niet toe, bovendien zijn we daarin ook niet handig genoeg.

Wij zoeken jou…

ervaren en gemotiveerde klusser. Je vindt het leuk om je handen uit je mouwen te steken en nog leuker als dit indirect voor de dieren is.  De werkzaamheden bestaan uit allerlei voorkomende karweitjes zoals het repareren van kapotte kranen of ramen tot het ophangen van een bord, van het bijhouden van ons werkhok tot het in elkaar zetten van bijvoorbeeld een bureau.

Wij bieden…

Je bent voor ons een steun en toeverlaat als het om klussen gaat en haalt hier je voldoening uit. Een financiële vergoeding kunnen we je niet bieden, wel koffie en een woord van dank.

Ben je enthousiast en wil je ons structureel een dagdeel in de week helpen, reageer dan alsjeblieft snel. Stuur dan snel een mail met je CV en je motivatie naar

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO