Gastvrouw (vrijwillig)

Stichting Haags Dierencentrum is het oudste en (op één na) grootste asiel van Nederland en is deskundig op het gebied van opvang, verzorging en uiteindelijk herplaatsing van ruim 1.700 zwerfhonden en -katten per jaar. Een team van 25 vaste medewerkers en een groot aantal vrijwilligers zet zich 7 dagen per week in om onze dieren de verzorging te bieden die ze verdienen. Een team van dierenartsen en para veterinaire assistenten (werkzaam in onze interne kliniek), gedragstherapeuten en gespecialiseerde verzorgenden vormen de kern van onze organisatie. Daarnaast bieden wij pensionfaciliteiten voor zowel honden als katten en een dagopvang voor honden.

Ons dierencentrum is van maandag t/m zaterdag van 12.30-15.30 uur geopend voor bezoekers. Het is dan meestal erg druk. Er komen mensen die een kat willen adopteren of een afspraak willen maken voor een kennismaking met een hond. Ook worden er spullen gedoneerd, zoals handdoeken, kleedjes, voer, lekkers voor de dieren etc. En natuurlijk komen er ook pensionklanten. Al deze mensen willen wij graag goed van dienst kunnen zijn.

Gastvrouw (vrijwillig)

Jij als gastvouw heet de bezoekers welkom en vraagt of je ze alvast ergens mee kunt helpen. Mensen die spulletjes of kleding komen doneren wijs je de weg. Je houdt een oogje in het zeil bij de tweedehands markt en je geeft bezoekers die komen om een kat te adopteren een formulier om in te vullen. Kortom, je zorgt ervoor dat het doorstroomt in de hal.

Kun je goed met mensen omgaan (ook als ze even moeten wachten), ben je vriendelijk en behulpzaam ingesteld en wil je graag het eerste ‘gezicht’ zijn van ons asiel? Heb je een middag in de week over? Stuur dan snel een berichtje met je gegevens, CV en de dagen waarop je beschikbaar ben naar

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Organisatie

Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.

De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.

 

anbi

Apps

 

appstore1

google play1

Gegevens

Geopend van ma t/m zat van 12.30 tot 15.30

Lozerlaan 595
2544 MC Den Haag


070-3661806
http://www.haagsdierencentrum.nl

KvK: 41157013
RSIN: 002875019
BTW: NL002875019B01

IBAN: NL05 INGB 0004 4181 83
UBN: 6346579

NFDO